دوستان بازم سلام من واقعا کارم لنگه از بچه هایی که تهرانن کسی میدونه کجا می تونم کتاب های تکی پارسه رو پیدا کنم؟؟؟ ساختمان داده طراحی الگوریتم و شبکه رو می خوام چاپ ۹۲ کسی می دونه توروخدا یه راهنمایی بده
((((((((
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ)The Rose نوشته شده توسط: بچه ها اصلا هیچ تاپیکی ندیدم در مورد زبان!!!
به نظرتون زبان چقدر اهمیت داره؟ چی بخونیم واسش؟ این که میگن زبان کنکور ارشد نامتعارف یعنی نمیشه زد؟
سلام دوست من
ببین من زبان پارسال ۵۰ زدم وقت زیادی هم نذاشتم الان بهت میگم چیکار کن
ببین من تا ۳ دبیرستان کلاس زبان می رفتم بعد دیگه نرفتم تا اینکه ترم ۳ دانشگاه زبان گرفتم بخاطر همین دایره لغاتم افتضاح شد.
برای کنکور ۲ حالت داری بخای تخصصی کار کنی یا بخوای عمومی کار کنی ببین برای زبان نباید زیاد وقت بزاری زبان در حد ۵۰ رضایت بخشه اما اگه ۷۰ به بالا بتونی بزنی که دیگه فوق العادست خوب برای خوندن زبان از کتاب زبان پارسه یا زبان ماهان شروع کن من ماهان داشتم کلا ۱۰% هم نخوندم روی قسمتی از زبان سرمایه گذاری کن که بنظرت امتیاز آوره اگه reading خوبه برو سوالای ۱۵ به اونور جواب بده اگه لغاتت خوبه خوب یعنی زبانت خوبه
ولی سعی کن تست های ۱۰ سال کنکور قبل کامپیوتر آیتی و اینارو بزنی لغات رو حفظ کن اگرم دوست داری از Essentoal wod 504 یا TOEFL essential 1500 استفاده کن فقط برای دایره لغات. ولی زبان درسیه که به صورت ترمیک و فشرده بخونی خوب جواب میده اما وقت زیادی هم براش نذار. اما تا می تونی تستای ۱۰ سال پیش رو کار کن نظر من بود