(۰۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: البته برخی دروس برای تسلط اصلا نیاز به کتاب مرجع نداره فکر کنم تو مصاحبه خانم لونا بود که خوندم " میشه با حل کردن تعداد زیادی تست به تسلط رسید " بنظرم درست هم هست برای بیشتر دروس .
در این یه مبحث هم من کاملا تاییدت میکنم.به خصوص تو درسهایی مثل ساختمان داده، طراحی الگوریتم فقط یه راه وجود داره اونم حل مسئله با کیفیت است اونم به تعداد زیاد.
در زمینه منابعی که معرفی کردی کاش زیر اون تاپیک منابع معرفی میکردی که ادمهای بیشتری میدیدند.
در زمینه فونت و قالب و ساختار کتاب و نوع کتاب هم من هیچ وقت نگفتم مهمترین مسئله است. من گفتم فارغ از کیفیت اینا هم مهمه یعنی اگه دو تا کتاب بود که تو کیفیتش میدونستی تو یه سطحن کتابی انتخاب کن که باهاش راحت تری چون ما قراره با کتابهامون زندگی کنیم.
در کل با حرفهات موافقم و مورد تایید ما هستی به خصوص تو درسهای ساختمان داده و طراحی الگوریتم منم به باقی دوستان کتاب مدرسان رو از این منظر توصیه کردم که چاپ اولشه و من چون قبل چاپ این کتاب رو دیده بودم، واقعا کتاب خوبی بوده وطرف برای کتابه زحمت کشیده. اما اینهایی که شما میگی قطعا قبلا امتحانشو پس داده و به مراتب باید کتب بهتری باشند
در زمینه فونت و اینا بگم که راستش برای من مهمه ، نمیگم خیلی مهمه اما واقعا نوع کاغذ و فونت حداقل برای من با ساعت مطالعه ام نسبت مستقیم داره حتی تاحدی روی میزان یادگیری هم موثره
یکی از دروسی که بنظرم اصلا کتاب مرجع نیاز نداره ، مدار منطقی هست که من خودم تو کنکور کاردانی پیوسته ( با سر فصل تقریبا مشابه ارشد!!) کارشناسی ناپیوسته و ارشد زیر ۷۵% نزدم (ارشد رو ۱۰۰ زدم)
راستش شاید کتابهای بهتر از اینی که من گفتم هم باشه اما یادمه تا زمان کنکور خودم تقریبا همه منابع رو بررسی کردم . کتاب مدرسان جدیدش رو ندیدم. اما برای ساختمان و الگوریتم اون منابعی که نوشتم واقعا جواب داد. من درس الگوریتم و ساختمان رو خیلی خوب زدم
در خصوص اون دوستی که گفته تو کتاب جبل عاملی غلطی پیدا نکرده باید بگم که تا جایی که یادمه تو تستاش بود . تعدادش رو نمیدونم اما کم هم نبود شاید بیش از ۱۰ تا تست اما با این وجود کتاب خیلی خوبی هست که خانم ف.ش بهم معرفی کرده بودن