سوال ۵۹
اول مکس مقدار ۸ رو انتخاب میکنه.
بعدش بین مقدار ۵ و ۲ در قسمت دوم مقدار ۵ رو انتخاب میکنه و مین موقتا مقدار ۵ رو بر میداره.
اولین شاخهی هرس شده هرس میشه چون مقدار فعلی نسبت داده شده به مین باید کمتر از ۵ باشه تا عوض بشه و بهر حال مکس بین اون مقدار و ۸ قطعا ۸ رو انتخاب میکنه.
تو مرحلهی آخر اول مقدار ۹ رو به مین نسبت میدیم که قطعا اگر همین مقدار بمونه مکس اون رو به ۸ ترجیح میده و اون رو بر میداره.پس مین باید بره سراغ اینکه ببینه آیا میتونه مقدار خودش رو کمتر کنه یانه.و همین باعث میشه تا گره های سمت راستی رو ویزیت کنه و این یعنی هرس نمیشن.
(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۷ ق.ظ)MJRS نوشته شده توسط: من هم بر اساس اینکه قبلا این سوال رو دیده بودم گزینه ۳ رو بدون اینکه فکر کنم زدم ولی الان که شما گفتی رفتم دوباره چک کردم و در نهایت تعجب دیدم که جواب نه گزینه ۱ و نه گزینه ۳ هست. جواب این سوال در کلید نهایی سال ۱۳۸۴ گزینه ۲ بوده یعنی S/ m - Pn !!!!
این لینک کلید این سال بوده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوال ۳۸ اون سال !! 
MinCut در یک گراف یعنی یک سری از یالها رو از بین ببری به طوری که گراف حاصله هم بند نباشه و مجموع یال هایی که cut شده مینیمم باشه.
وقتی اندازه همه یالها یک واحد زیاد شه به وضوح هزینه Cut هم به اندازه تعداد یال هایی که cut میشه زیاد میشه و این دو مقدار برابر نیستند.
جواب سوال ۴۹ گزینه ۲ میشه که ویرایشش کردم. اولی و سومی غلط هستند به نظرم.
من جواب سوال ۴۸ رو با دو مرجع چک کردم و هردو گزینهی ۱ رو تایید کردن.اگر هم شما عدد بذارین گزینهی ۱ رو نزدیکتر میبینین.من هم از کلید تعجب کردم.این مساله اثبات ریاضی داره.