(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ق.ظ)MJRS نوشته شده توسط: گزینه های احتمالی درست درس طراحی الگوریتم ها:
۴۸: ۳
۴۹: ۳
۵۰: ۳
۵۱: ۴
۵۲: ۴
۵۳: ۲
سوال ۴۸ رو اشتباه میگین.عین سوال اول طراحی آلگوریتم سال ۱۳۸۴ مهندسی کامپیوتره و جواب درست گزینهی یک میشه.
سوال ۴۹ رو هم ممنون میشم اگه لطف کنین دلیل خودتون رو برای قسمت اول بگین.البته من خودم هم گزینهی ۳ رو زدم ولی فقط برای قسمت های دوم و سوم دلیل دارم.
با تشکر.
(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ق.ظ)MJRS نوشته شده توسط: گزینه های احتمالی درست درس طراحی الگوریتم ها:
[tex](Pk)\leq \frac{(Pk) (Pk 1) ... (Pk m-1)}{m} & (Pk m)\leq \frac{(Pk m) ... (Pk 2m-1)}{m} & . . . (Pk (r-1)m)\leq \frac{(Pk (r-1)m) ... (Pk rm-1)}{m} Hala-tatareyne-namosavi-ro-jam-mikonim.Darim :(Pk) (Pk m) ... (Pk (r-1)m)\leq (Pk)\leq \frac{(Pk) (Pk 1) ... (Pn-1)}{m}\leq \frac{S-Pn}{m} Pn[/tex]
این مطلب مبین صحیح بودن گزینهی ۱ است.
[tex](Pk)\leq \frac{(Pk) (Pk 1) ... (Pk m-1)}{m} Va (Pk m)\leq \frac{(Pk m) ... (Pk 2m-1)}{m} Va . . .Va (Pk (r-1)m)\leq \frac{(Pk (r-1)m) ... (Pk rm-1)}{m} Hala-tatareyne-namosavi-ro-jam-mikonim.Darim :(Pk) (Pk m) ... (Pk (r-1)m)\leq (Pk)\leq \frac{(Pk) (Pk 1) ... (Pn-1)}{m}\leq \frac{S-Pn}{m} Pn[/tex]
این مطلب مبین صحیح بودن گزینهی ۱ است.