(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)hanturk نوشته شده توسط: چرا a توان b میشه logn ؟
لطفا جواب بدید
شبیه این سوال در تست دولتی ۸۴ نیز امده بود اما به جای (a,b) , متغیرهای ( x,y) بود
فقط این یادمه که با روش بازگشتی (تقسیم و حل) , در هر مرحله مقدار y تقسیم بر ۲ میشد تا به یک برسه
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ)sadeghd نوشته شده توسط: (15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)nasi نوشته شده توسط: سوال ۵ :
سطح ۱nf : فیلد مرکب وجود نداشته باشد و...
سطح ۲nf : فیلدها با بخشی از کلید کاندید وابسته نباشد (اگه سوال یادتون باشه , هردو فیلد غیرکلید با کلید کاندید در ارتباط هستند)
سطح ۳nf : فیلدها غیرکلید با یکدیگر وابستگی نداشته باشند فقط به کلی اصلی وابسته باشند.
سطح bcnf: ارتباط فیلدهای کاندید با یکدیگر احتمال وجود ناسازگاری را افزایش می دهد.
پس می توان نتیجه گرفت که در سطح ۳nf است.
سوال ۶ : من خودم بین هزینه و زمان شک داشتم اما یه تست رو خوندم که مربوط میشد به اهداف مهندسی نرم افزار را بررسی می کرد که در این تست الویت هزینه رو بالاتر از زمان آورده بود. (از تست های کنکور بود)
حالا مطمئن نیستم میشه به این تست استدلال کرد یا نه ! اگه این تست نبود شاید خودم گزینه مربوط هزینه رو تو سوال می زدم!
س۵ درسطح ۲nf مطمینید است؟چون ارتباط اجزا کلید اصلی با غیرکلید اصلی را داریم(البته از یک طرف ارتباط کلید اصلی با هم دو طرفه است)====>!!!!!!!
س۶ دو مورد کیفیت و ابزار که ظاهرا نیست در مورد زمان و هزینه که خیلی تنگاتنگ است دراین مورد در فصل یازدهم کتاب آقای مقسمی یکی از چیزهایی که برنامه ریز پروژه باید به آن توجه داشته باشد را مدت زمان لازم برای انجام پروژه ذکر کرده.
============================
تو سوال هردو فیلد غیر کلید به هردو کلید وابسته هستند یعنی d,e به کلید کاندید b,c وابسته هستند در شکل e هم به c , b وابسته کرده (به طور مجزا) و d نیز به همین شکل , که به نظر میاد وابستگی با جزئی از کلید وجود دارد اما از آنجایی که هر دو فیلد غیر کلید به هردو کلید کاندید وابسته هستند مثل این می ماند که یک کادر دور کلید کاندید b,c بشکیم و d,e را به آن وابسته کنیم. در صورتی که یکی از وابستگی های موجود , وجود نداشت حرف شما درست بود (البته به نظر من اینطور میاد)