(۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: خداوکیلی آدم به اینا چی بگه؟!!!
من اوایل خیلی از ماهان شاکی بودم . چون بسته آموزشیش خیلی غلط داشت !!! و با زمان کمی که داشتم کلی وقت من رو گرفت برا کنکور امسال. بعد کنکور با خودم که فکر کردم دیدم تقصیر ماهان نبوده !!!! تقصیر خودم بود که به موسسه ای که یکی دو ساله داره رشته من رو ارائه می کنه اعتماد کردم . تاوان تحقیق نادرست خودم رو دادم. داشتم می رفتم پارسه ثبت نام کنم سر راه (واقعا سر راه) گول تخفیف معدل ماهان که اون روز آخرین مهلتش بود رو خوردم و در نهایت همون ۸۰ هزار تومن تخفیف رو دوباره دادم کتاب پارسه خریدم !!!
جالب تر از کتابهاش آزمونش بود که بالای ۱۰۰۰ نفر می نوشت شرکت کننده داره اما هر آزمون تعداد حاضرین حدود ۶۰۰ نفر بود !!!
و جالب تر از همه نحوه پاسخگوییشون بود که تو سیستم ارتباط با ما پیام می ذاشتم ، پیامک می اومد که پاسخ به ایمیلت ارسال شد . می رفتم ایمیل رو چک می کردم نوشته بود با فلان شماره تماس بگیر . زنگ می زدم می گفت به فلان جا زنگ بزن آخرش آیا جواب قانع کننده بود آیا نبود و در نهایت می گفت مشکلت رو با فلان واحد ماهان با فلان آدرس ایمیل بزن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هموووووووووووووووووووووووجور .... گیر آورده بودن
من فکر می کنم به این سیستم پاسخ گویی مشتری محور ماهان (واقعا مشتری به عنوان محور عمل می کرد) میشه یک جایزه بین المللی داد
حالا که شما از سیستم تخمین رتبه اش شاکی هستید برای من چیز عجیبی نیست.فقط می تونم به همه دوستان بگم در انتخابتون در هر زمینه ای دقت کنید.