(۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:
گلم شما یه نگاه به امضای قشنگت بنداز
خدایا!!!
مرا به ابتذال ارامش و خوشبختی مکشان. اضطرابهای بزرگ ٫ غم های ارجمند و حیرت های عظیم را به روحم عطا کن . لذتها را به بندگان حقیرت ببخش و درد های عظیم را به جانم ریز...
شما برای انجام کارهای بزرگتری به این دنیا اومدی
ارشد اونقدرها هم بزرگ و مهم نیست
ممنونم...اتفاقاً دیروز داشتم امضامو نگاه می کردم! خندم گرفت!
پس کجاست اون کار بزرگی که بتونه روح منو آروم کنه؟!!
هرچقدر هم شکست بخورم ناامید نمی شم... من یه خدای بزرگ و مهربون دارم... حداقلش پیش هر کسی هم احساس ناامیدی کنم مقابل خدا با افتخار سرم بالا بوده و هست...
(۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: درود
ساراجان چاره چیه
من هم مثل خودت درصدا کپی در صد خودت هست
سال پیشم ۷۰۰ شدم مجازی قبول شدم الان اگه رتبه سال پیش یا کمی بهتر بیارم باید کلاهم رو بندازم هواااا
ولی ایا نرخ تورم و... چقدر باعث شده از زندگی عقب بیفتم و این مسخره بازی سنجش و عدم نتیجه گیری خیلی بد حالم رو گرفت اصلا کاش درس نمی خوندم
از بابت روحی خیلی کم اوردم
نه راه پس دارم نه پیش
باز شما دختری خواستگار میاد خونت من که پسرم چه خاکی بریزم سرم تو این گرونی و بیکاری کار پیدا بشه باید ۱۰ سال کارکنم یه مسکن بخرم!!! تازه اگه پیدا بشه!!!
کجای دلم بزارم ۲ تا سوال بیزن سنجش رو پس ۱۰ سال؟ کجای دلم بزارم سوالات اپلود شده ای تی رو پس از چند دقیقه از ازمون!؟
چرا ما حقی نداریم؟
آره خوب شاید تفاوت منو شما این باشه که شماپسری و وضعیت بد من به نظر شما چندان هم بد نیست....
می فهمم...منم یه مدت کلاً روحیه امو از دست داده بودم... یعنی دیگه به آخر خط میرسی...
نمیخوام بحث رو به حاشیه ببرم اما واقعاً به حدی از زندگی دلسرد و ناامید شدم که تصور بهترین خواستگارها و بهترین شرایط زندگی در آینده هم منو امیدوار نمیکنه....با این وضعیتی که واقعاً از دست خودم عصبانیم فکر کردن به ازدواج و این حرفا... برام مضحکه!!!
در مورد سوالات نگران نباشید...ان شاالله که همه چیز درست میشه...
(۰۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)gh elham نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ)ساجده_سادات نوشته شده توسط: نمیخوام بگم همه چیز تقصیر سنجشه! خوب شرایط من با شرایط دوستانی که درصدای خوبی زدن یکی بوده... مسلماً یه جای کار من ایراد داشت! اما درکل شخصاً دیگه حاضر نیستم به هیچ عنوان وارد این جنگ روانی و مسخره ای بشم که سنجش راه انداخته!!!! حتی اگه بدونم امسال مجازی جزیره ابوموسی قبول شدم بازم میرم و میخونم!!!!!!!!!!!!!!
فکر میکنم یکی از دلایل نتیجه نگرفتن افرادی که با آمادگی بالا کنکور میدن زدن تستهائیه که شک دارن و اصولا این تست ها تله است مخصوصا برا کسایی که آمادگی زیادی هم دارند.من خودم پارسال که شرکت کردم از همین زدن تست ای نامطمئن ضربه خوردم امسال بااینکه درصدام آنچنانی نشده اما نهایت سعیم رو کردم که شک دار نزنم وتقریبا تست هایی که اشتباه زدم همونائیه که سر جلسه شک داشتم.
والا من الان دو ساله کارم تست زدنه! فکر میکنم حداقل دیگه کار من از این حرفا گذشته... کسی که کنکورای سال قبل کمترین درصد مشترکش رو ۳۵%زده بود و ...
حتی یادمه دو هفته قبل از کنکور تستای دکتری ساختمان داده رو زدم از ۲۰ تا سوال ۷ تا سوالش رو درست جواب دادم!!!
در کل... الان دیگه نه میخوام خودم رو گول بزنم نه اینکه بگم خوب بلد خونده بودم و نشد و این حرفا...
مطمئنم یه جای کارم ایراد داشت... احساس میکنم خود جلسه کنکور رو نتونستم خوب مدیریت کنم!وقت کم نیاوردم اما سوالات ساختمان داده و الگوریتم در کل فکرم و داغون کردن...
بگذریم... دیگه همه چیز تموم شده...برای دوستای خوبم آرزوی موفقیت دارم... کسایی که این مدت با کمکاشون پشتمونو خالی نکردن... دم همتون گرم...