(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط: ممنون، بازم میگم که من هنوز چیزی بلد نیستم و فقط توی این راه یک دانشجو هستم، من تهران هستم، مسلما مطالبی رو که مثل لینوکس بعضا من از سال دوم راهنمایی کار میکردم رو نمیشه سریع یاد داد، یا مثلا من بیش از ۵ سال از پایه دیتاسنتر دانشگاه شاهد رو پیگیری کردم از طراحی و پشتیبانی تا اجرا البته با یکی از دوستام، نمیشه توی یک مدت کوتاه تجربه کرد.
من میگم اگه یک نفر می خواد توی فضای مجازی یا یک محیطی کار ایجاد کنه نیاز به یکسری حداقل هایی داره، من میخوام توی آموزش این حداقل ها کمک کنم که خروجیش بشه یک فرد مستقل که بتونه توی یک شاخه خاص حداقل روی پای خودش بایسته. اتفاقا سایت ما توی فستیوال وب ایران کاندید برترین سایت ها توی گروه خانواده شده بود(tabehesht.ir) که دیشب رفتم و توی اختتامیه شرکت کردم اونجا کلا جالب بود که رنج سنی بین ۲۴-۳۰ بود حتی برای مدیران سایت های خیلی بزرگ و معروف که این یعنی خودتون رو دست کم نگیرید.
درخواستی که دارم اینکه کسایی که تهران هستن و اعلام آمادگی برای همکاری رو دارن اعلام کنن تا برای آموزش و انجام پروژه بتونیم برنامه ریزی کنیم.
فضای آموزشی رو هم که استفاده میکنم کلینیک خانواده دانشگاه شاهد هستش توی خیابون فلسطین که معمولا برای کارهای آموزشی از کلاس های درس اونجا استفاده می کنم.
حداقل اینکه از فضای این کنکور ناعادلانه و جانکاه خارج میشیم و یک کم به فکر راه های دیگه ایی برای ساخت آینده میفتیم.
آقا من پااایم شدیـــــــــــــــــــد...
منم اتفاقا دنبال همین حداقلهایی هستم که شما گفتید.
تورو خدا منم راه بدید تو گروهتون :دی