(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ق.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط: (24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: گریه ها و شیون هامونو؟؟!!! باید بزاریم برای پاسخنامه سنجش ....
پاسخنامه مدرسان رو بیخیال شید، اشتباه زیاد داره
همونطور که تو یکی ار تاپیک ها گفتم:
مدرسان شریف اعتبار علمی چندانی تو رشته ما نداره - برخلاف تبلیغات زیادش -
برای نمونه:
۱- پاسخنامه اولیه ای که سال گذشته ارائه کرد:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲- کتب مدرسان شریف:
سال گذشته پکیج آموزش مدرسان رو تهیه کرده بودم، متاسفانه بالای ۹۰% دروس، کتب ضعیفی داشت
برای نمونه، کتاب مجموعه سوالات رشته مهندسی کامپیوتر (دروس مشترک و تخصصی) ده سال اخیر، از نظر علمی واقعا اشکال داره،
پاسخ سوالات کنکور رو نه اشتباه تایپی ، بلکه اساتیدشون ، بعضی دروس رو ، اشتباه حل کرده بودند(با مقایسه با سایر کتب مطرح، مثل : پارسه ، مقسمی و ... ) اونم نه چند تا - که طبیعیه - ، واقعا براشون متاسفم و از تهیه بسته آموزشی مدرسان پشیمون.
دوست گرامی خود پارسه کلی مشکل داره و اشکال تایپی و... داره از همه بدتر سال بعدش میری ویرایش جدید میگیری میبینی هنوز اشکالاتش موجوده!!!!!
حتی خود سازمان سنجش هم برای مثال اون راهنمای حل کنکوراش که از سال ۸۵ تا الان بصورت کتاب داده بیرون اون هم پر از اشتباهه...
گفتم شاید نیاز به توضیح بیشتر نباشه، اما برای اینکه بچه ها اشتباه منو تکرار نکنند، اشتباهاتی که در پاسخنامه بعضی دروس آزمون ارشد مهندسی کامپیوتر سال ۱۳۸۹ از کتاب "سوالات کنکور های سراسری .. مجموعه مهندسی کامپیوتر چاپ ۸۹" مدرسان رو میارم_در حل اشتباه داره نه صرفا اشتباه تایپی _ :
درس ساختمان داده ها:
۵۲- رابطه بازگشتی زیر را در ... پاسخ مدرسان گزینه ۴ ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۳
۵۳- در الگوریتم مرتب سازی آرایه ی A با .... پاسخ مدرسان گزینه ۲ ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۱
۵۵- می دانیم که در یک درخت دودویی ... پاسخ مدرسان گزینه ۴ ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۳
۵۶- با توج به تابع روبرو ... پاسخ مدرسان "هیچکدام صحیح نیست" ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۱
درس کامپایلر:
۲۱- گرامر G برای ... پاسخ مدرسان گزینه ۱ ----------------->> گزینه صحیح ۴
۲۳- یک کامپایلر برای ... پاسخ مدرسان گزینه ۲ ----------------->> مقسمی و ... گزینه ۱
و
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
تو این سال از درس ساختمان داده ها ۷ طرح شده بود ، که مدرسان شریف ۴ سوالش رو غلط حل کرده بود،
اگه در کل بخوام حساب کنم هر آزمون این کتاب به طور متوسط حدود ۳ الی ۴ غلط داره