(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: ممنونم خانم انرژی مثبت. لطف کردین. من تاپیک هایی که ادرس دادین رو خوندم اما همه یه جورایی بحثشون فردی بود. یعنی شکایت از نحوه تصحیح کارنامه ها و درصدها. اما هدف من از کامنتم اینه که پیگیری کنیم آیا سوال اشتباه جزئی از کنکور هست یا نه. یا اصلا چرا باید سوال اشتباه باشه، مگه یک سال طراح ها فرصت ندارن، یا اگه در جواب من دوستان بگن، "شاید سوالات مال سالهای اخیر باشه و از بانک سوال در بیاد"، ایا نباید این سوالا یه بررسی بشن که اشتباه یا غلط تایپی داره. بخدا قابل پیگیری باشه من پیگیری می کنم.
سلام
همونطور که خانم انرژی مثبت هم توضیح دادن ،وقت واسه اعتراض تعیین میکنن،اما قبلش بهتره همینجا تو تاپیکهای مشخص با دلیل و اثبات در مورد هر سوال به نتیجه برسید بعد هر کدوم جداگانه میرید سایت سنجش و اعتراضتون رو اعلام میکنید،حالا چه اشتباه تایپی یا اینکه سوال غلط باشه و اعتراضها هم بررسی میشه.
(پارسال واسه یکی از دوستام هم که اعتراض داشت واسه دو تا سوال من تو سایت سنجش اعتراض گذاشتم و همون دو سوال هم حذف شد و یه سوال هم از آی تی).
در مورد اینکه چرا اینقد کیفیت ها اومده پایین هم من تو یه تاپیک نوشتم اینجا هم کپی اش میکنم.
"آنچه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک".
یه سال به اعتمادی که به سنجش داریم میشینیم درس میخونیم و از همه چیز میزنیم ،چون فقط اعتماد داریم که عمری است از خودشون تعریف میکنند و هزار جور ادعا دارند،اما تو عمل حاضر نیستند تنها یه ربع وقت بذارن واسه سوالهایی که طراحشون طرح میکنه یه آدم درست و درمون و با سواد بیارن تا تنها یه بار یه مروری روی این سوالها داشته باشه!!!
عین واقعیت هست و باید بپذیریم چیزی که اینقد واسه ما مهم هست واسه اونها مهم نیست!