(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: افسرده شدم...
دختر گلم حیف که دلم نمیاد وگرنه بت یک دسلایک قرمز می دادم دستت بیاد کنکور ارزش غصه خوردن نداره. نه که فکر کنی چون خودم به اندازه خیلی از شما ها نخوندم (البته نمی تونستم هم بخونم چون اصلا یک اتفاق من رو به این سمت آورد) راحت این حرف رو میزنم . نه ! من معتقدم هرچیزی جای خودش رو داره (البته قبلا این فکر رو نمیکردم). از دیشب تا حالا میخوام یک پست بذارم اینجا که بابا دوستان! طوری درس بخونید که از زندگی نیفتید تا آخرش ناراحت روزهای از دست رفته باشید. به خدا چیزی که من الان ازش ناراحتم فقط اینه که چند بار به خاطر درس خوندن با خواهرم دعوام شده؟ چند بار بابام گفته فلان کارو بکن گفتم باشه بعد کنکور؟ چند بار یادم رفته من اگر دکترا هم بگیرم آدم نباشم به درد لا جرز دیوار هم نمی خوره؟
می دونی ؟ من چون سابقه کار تو محیط اداری داشتم خیلی از چیزها برام تجسم دیسپلین اداری هست.مثلا فرض کن تو اداره یکی خیلی خوب کار میکنه و به کارش هم علاقه داره اما وقتی که خیلی دوست داره همون جایی که هست بمونه و به کار مورد علاقه اش ادامه بده یهو رئیس که این همه مدت تلاش او رو میدیده و او رو زیر نظرداشته او رو جابجا میکنه میبره یه پست دیگه تا اونجا رو آباد کنه . حالا او ممکنه فکر کنه یعنی بد کار کرده ؟ نه واقعا این طور نیست (لطفا ذهنتون نره پیش استثنائات) . امیدوارم متوجه منظورم شده باشی واضح تر بگم من به اینکه هر تلاشی که ما می کنیم فقط به درد رسیدن به جایی که خودمون فکر می کنیم نمی خوره و برا همین خدا موقعیت های دیگه ای رو برامون قرار میده اعتقاد دارم . گاهی هم مثل اینه که بهت بگن تو به آزمون احتیاج نداری مهم اینه که می خواستیم ببینیم اهل تلاش هستی تا کار دیگه ای بهت محول کنیم . یا مثلا تو بازی یک امتیاز گنده میگیری دیگه لازم نیست ادامه بدی میری مرحله بعد. به همین سادگی
خود من در شرایطی که پس از سه سال تو کار شبانه روزیم موفق و مورد لطف مدیرانم بودم دچار یک حادثه شدم و این حادثه مسیر زندگی من روتغییر داد حالا می فهمم تو اجتماع موفق باشم اما فرزند خوبی برا والدینم نباشم که حتی بتونم بهشون سر بزنم و حالا که سنشون بالا رفته و بیشتر به توجه نیاز دارند نباشم که یک لیوان آب بدم دستشون، هیچ ارزشی ندارم. زندگی ابعاد مختلف داره باور کن اگر نگاهمون روعوض کنیم میبینیم بودن ما در این دنیا یک فرصت طلایی هست که ازش غافلیم . ما زنده ایم که زندگی کنیم نه اینکه زندگی می کنیم تا زنده باشیم
موفق باشید