دوستان میشه یکی به من بگه وقتی min رو میذاریم منفی بی نهایت بعد تو دستور بعدی میگیم وقتی min>A[i] a اصن میشه عایا؟!
من نمی دونم این دستور که تو پاسکال نوشتن دقیقا تفسیرش چیه ولی وقتی کلمه به کلمه می خونمش میگه انجام اگر min>A[i] a سپس min رو عوض کن!!!!!!!!!!!
اگه به جای then نوشته بود else اونوقت میشد گفت منظورش اینه وقتی شرط برقراره کاری نکن ولی وقتی شرط برقرار نباشه !!!!
اخه این الگوریتم یه برنامه ساده اس دیگ میخواد دنبال min توی ارایه n عنصری بگرده ولی نمی دونم چرا اینطوری نوشته بود اگ به جای منفی بی نهایت عدد اول رو میذاشت که دیگ اکی بود! حالت میانگین هم وقتیه که نصف داده ها عوض شن که میشه n/2 و از o(n
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ق.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ)arashkkh68 نوشته شده توسط: من همیشه توی ساختمان داده مشکل داشتم، امروز هم فقط تونستم ۱ سوالش رو بزنم، که اونم ممکنه غلط باشه
اما سوال ۴۷ به نظر من مشکل داشت، استدلال من:
۱۰۰ عمل وجود داره، فرض کنید ۹۹تای اول رو Push میکنیم (اضافه کردن به انتهای صف)، بعد تصمیم میگیریم ۱ دونه رو از اول صف برداریم، با این تصمیم و طبق صورت سوال، ۹۹ عمل Pop و پشت سر هر عمل Pop یک عمل Push به اون یکی Stack صورت میگیره، تا اینجا شد ۹۹ + ۹۹ + ۹۹، در نهایت ۱ عمل هم برای Pop کردن عنصر ابتدای صف انجام میشه، که همونطور که میبینید از همهی گزینه های موجود بیشتره، هزینه میشه ۲۹۸، من هیچ گزینهای رو نزدم
سوال ۴۹ رو زدم ۲، (یعنی میتوان، نمیتوان)، ولی کم کم دارم به این نتیجه میرسم که هیچکدوم رو نمیتوان!
برای سؤال ۴۷ در صورتی که منظور طراح سؤال این بوده که کلاً ۱۰۰ عمل روی صف خالی و در نهایت هم صف خالی بشه میشه ۲۰۰/ در غیر اینصورت حرف شما درسته. منم سر آزمون به این نتیجه رسیدم ولی بعد با فرض خالی شدن صف در انتها حل کردم که شد ۲۰۰/
منظور عمه اش!!!!!!!!!!!همچین زری نزده بود توی صورت سوال