سلام بچه ها برای همتون که تو این مدت زحمت کشیدید و این همه درس خوندید آرزوی موفقیت میکنم.
راستش من وقتی اومدم دروس مشترک رو بزنم دیدم خیلی سوالا آسونه و هر کسی میتونه حل کنه و همین حس رو تا آخر کنکور داشتم حتی سر ریاضیا فکر میکردم امسال خیلی راحت درآوردن و آمار هم احتمالات داده بودن که من نخونده بودم
وقتی دیدم کم زدم با خودم گفتم اینجوری قبول نمیشم برا همین تو دور بعد به هر زوری بود تعداد سوالای بیشتری زدم و شانسی هم زدم وای خدای من تو ریاضی که با خودم عهد بسته بودم شانسی نزنم نصف بیشترش رو شانسی زدم خدا بهم رحم کنه.الان اومدم دیدم همه گفتن ریاضی یا نزدن یا خیلی کم زدن، حالا شاید با این خرابکاریم رتبه ام از بقیه دوستام که تو این مدت نخونده بودن هم کمتر بشه
من از قبل کنکور به فکر خوندن برای سال بعد افتادم حالا هم که با این وضع فقط امیدوارم کسانی که از وقت و عمرشون مایه گذاشته بودن حتماحتما یه جای خوب قبول بشن و نتیجه زحماتشون رو ببینن. منم باید از این به بعد بیشتر و مفهومی تر بخونم. دیروز به نظرم همه چیز برای دادن یه کنکور خوب برام فراهم بود،خیلی راحت و بی دغدغه و به موقع رسیدم سر جلسه کنکور ، استرس نداشتم، جایی که نشسته بودم عالی بود، مراقبا خوب بودن، سوالات راحت
بودن حداقل خیلی بهتر از سوالات سال قبل بودن، درنهایت میتونم بگم همه چیز برای یه کنکورخوب آماده بود ولی من خوب نبودم و همه چیزرو خراب کردم
ولی برا سال بعد حتما جبران میکنم میخوام سال بعد اگه همه چیز هم برای کنکور دادن بد بود من خوب باشم و بعد از کنکور از خودم راضی باشم. به امید خدا از هفته بعد شروع میکنم به خوندن مفهومی و لذت بخش برای کنکور سال بعد.