(۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (22 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: دوست عزیز AMIR V می شه لطفا بفرمایید شما چه کار می کنید که می تونید تا صبح بیدار باشید - آخه من هر کاری می کنم نهایتا تا ۱۲ شب بیشتر نمی کشم - اگه راهنمایی کنید چه کار کنم ممنون می شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.
اولا یه اصطلاح هست که میگه تا ساعت ۶ بیدار موندن آسونتره از ۶ صبح بیدار شدن!
من عادت کردم ... نزدیک ۴ ساله اینطوریم. البته نه تا این حد!
ولی کار خوبی نیست. همه میگن خواب شب خیلی بهتره. به نظرم همین اوضاعی که داری رو حفظ کن. چون منم کم کم دارم این روال رو عوض میکنم و میخوام ۱۲ خوابم و ساعت ۶ پاشم
داش امیر آواتار جدیدت مبارک!!!ولی قبلی جالبتر بود.اصلا حال نکردم عوضش کردی.همون قبلی رو بذار اباهتش بیشتره.
(۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: مثل اینکه منهم امشب به جغد های مانشت پیوستم.
(۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: تازه فوتسال ایرانم دیدم و اون کلی از وقتمو گرفت!جمعا ۷،۸ ساعت طول کشید.یخرده امیدوار شدم بهش!کتابش با اینکه حجیمه ولی خوب پیش میره.
بهتر که باخت ، خوب که بازی نمیکردن ،شمس و شمسایی هم نیاوردن بچرخه و گل بزنه ، مربی هم که مربی نبود از همه مهمتر ماهم که وقت فرییی نداریم!
آره منم دوست داشتم ببازه تا عبرتی بشه واسه مسئولین که دیگه از این کارای احمقانه نکنن!!!آخه شمس و شمسایی نباشن دیگه امیدمون به کی باشه!!!!با این بازیه افتضاح حقشون بیشتر از این نبود.
بچه ها ببخشید که از بحث درس یه لحظه خارج شدم.حالا بریم سراغ درس و کارنامه اعمال امروز:
امروز تا ظهر ریاضی مهندسی خوندم که تونستم تا اول انتگرال فوریه بخونم
عصر امار خوندم که قرار بود فصل ۲ رو بدون تستهاش تموم کنم که کار پیش اومد و ۱۵ صفحه اش موند
تازه داره از ریاضیات خوشم میاد!واقعا درس شیرینیه!!!!
(۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: مثل اینکه منهم امشب به جغد های مانشت پیوستم.
(۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: تازه فوتسال ایرانم دیدم و اون کلی از وقتمو گرفت!جمعا ۷،۸ ساعت طول کشید.یخرده امیدوار شدم بهش!کتابش با اینکه حجیمه ولی خوب پیش میره.
بهتر که باخت ، خوب که بازی نمیکردن ،شمس و شمسایی هم نیاوردن بچرخه و گل بزنه ، مربی هم که مربی نبود از همه مهمتر ماهم که وقت فرییی نداریم!
آره منم دوست داشتم ببازه تا عبرتی بشه واسه مسئولین که دیگه از این کارای احمقانه نکنن!!!آخه شمس و شمسایی نباشن دیگه امیدمون به کی باشه!!!!با این بازیه افتضاح حقشون بیشتر از این نبود.
بچه ها ببخشید که از بحث درس یه لحظه خارج شدم.حالا بریم سراغ درس و کارنامه اعمال امروز:
عصر امار خوندم که قرار بود فصل ۲ رو بدون تستهاش تموم کنم که کار پیش اومد و ۱۵ صفحه اش موند