سلام به همه بر و بچه های گل مانشت.
دوستان من ترم ۸ نرم افزارم. البته یه ۹ واحد واسه ترم بعد دارم ک همش عملیه
من از ترم ۶ فکر ارشد زد به سرم ولی از تابستون ۹۱ جدی گرفتم و یه ماه خوندم و به دلایلی stop زدم. راستش من چند تا مشکل دارم که نمیذاره به هیچ کدوم از کارام برسم.
۱- پروژه پایانی طراحی وب دارم که واسه من که تاحالا کار نکردم یکم باید سخت باشه (حالا به احتمال ۲۰% شاید موضوعو عوض کردم) مشکلم اینجاس مغز من انگار خاصیت مولتی تسک نداره چون پروژم یکم واسم سخته نمیدونم چه جوری برنامه ریزی کنم ک واسه ارشدم بخونم، وقتی میرم سر درس فکرم درگیر پروژه میشه و بلعکس حالا درسای دانشگاه بماند و رفت و آمد هروز ( خونم با دانشگاه ۱ ساعت راه) که خستگی خودشو داره . علاقه شدیدی دارم که حتما واسه کنکور و داشنگاه درست و حسابی بخونم. و خیلی فکرمو مشغول شده که وقتو همینجور دارم هدر میدم واسه ارشد
۲- مشکل دومم اینه که من ریاضیاتم زیاد تعریفی نداره ینی اصلا تعریفی نداره . احساس میکنم درسایی که واسه کنکور ای تی هست برام راحت تره و ب هر دو رشته علاقه دارم. از یه طرف میخوام ای تی شرکت کنم ، چون ظرفیتش نسبت به نرم افزار خیلی کمتره واسم ریسک محسوب میشه، حالا بماند رشته ی شناور هم هست، از یه طرف درسایی ک توی نرم افزار هست یکم مشکل تر و حجیم تر(منظور تعداد دروس و کتاب هاست)به نظر میرسه.
حالا من بین کنکوری خوندن و پروژه
نرم افزار و ای تی گیر کردم. .// بدجور با خودم درگیرم