زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۰۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه

ارسال: #۷۳۶
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۰۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ، توسط m@hboobe.)
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  من خیلی از خودم شاکی ام در طی روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب بیکارم و میتونم کامل به درسای کنکورم برسم. اما همش راکدم مثلا یکیش همین امروز فقط فصل ۲ مقسمی(پیچیدگی زمانی) با ۷۰ تا تستی که داره رو خوندم.همین!! تو شرایط من خیلییییی افتضاس. کلا همیشه همینمم انگار.شماها چطور؟
دقیقااااااا منم ۲-۳ روزه به همین مشکل گرفتار شدم و اتفاقا امروز داشتم ساختمان میخوندم Big Grin
الان داشتم کلاس معماری اجلالی گوش میدادم جلسه هشتم رو به اتمامهSmile

امروز مانشت گردیم overflow زده Undecided

پتانسیل انسان آنقدر زیاد است که میتواند صد زندگی همزمان داشته باشد. ما میتوانیم بیاموزیم و در هرچیزی متخصص شویم.

درس و دانشگاه یعنی مانشت و دیگر هیچ
Big Grin
۰
۱
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۷۳۷
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  
(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  من خیلی از خودم شاکی ام در طی روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب بیکارم و میتونم کامل به درسای کنکورم برسم. اما همش راکدم مثلا یکیش همین امروز فقط فصل ۲ مقسمی(پیچیدگی زمانی) با ۷۰ تا تستی که داره رو خوندم.همین!! تو شرایط من خیلییییی افتضاس. کلا همیشه همینمم انگار.شماها چطور؟

خیلی کمه ک..... هم خونه ای من مفید روزی بالغ بر ۲۵-۳۰ دقیقه درس میخونه Smile)

واااای . خیلی داغوونم. من دیگه رفتم. کاش یه سنگ بخوره به سرم .... خداااا

۲
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990
ارسال: #۷۳۸
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط:  من ۲روزه همش روزا خوابم Sad((((
ساعت ۱ شب تازه مغزم بیدار میشه انگار ... نمیدونم چی کار کنم ساعت مطالعم اومده پایین Sad
ناراحتم از این بابت Sad
منم همینم.این موضوع به شدت برام مساله شده.راه حل اساسی پیدا کردین منم در جریان بذارین
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: fatemenp
ارسال: #۷۳۹
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  
(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  
(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  بچه ها من یه کتاب آمار پارسه دارم برای احمد گائینی برای رشته ی مهندسی صنایع و سیستم هست
این کتاب فرق میکنه با اون آماری که شما میگین؟
آمار برای رشته های مهندسی برق و کامپیوتر و علوم کامپیوتر
نوشته محسن طورانی هست!

یادم رفت بگم یه سری جزوات ۹۰ درصد هست به نظرم خوبه ۹۷ صفحه است
میتونید از اینجا دانلودش کنید من نگاهی بهش انداختم انگار مثال و تست های مهم کتاب رو در جزوه ۹۰ درصد اورده

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دیگه استرس گرفتمConfusedConfusedConfusedConfused اون روز جبرانی قبلا سوخت شده بود و امروز اضافه برسازمان مد درس خوندن نداشتم فقط ساختمان تست کار کردم Sad
مرسی گرفتمش..رفتم به کتاب فروشیه بعد از کلی زیر رو کردن کتاب ها پیداش کردم...همونه که میگین طورانی...برای کامپیوتر و برق...
برای مدار اکتریکی پارسه گرفتم...ولی زده مدار۱و۲
همش رو باید خوند یا یک جلدش؟کدوم فصلاست مدار الکتریکی

I definitely will win
۰
۰
ارسال: #۷۴۰
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ، توسط asusx59sr.)
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط:  من ۲روزه همش روزا خوابم Sad((((
ساعت ۱ شب تازه مغزم بیدار میشه انگار ... نمیدونم چی کار کنم ساعت مطالعم اومده پایین Sad
ناراحتم از این بابت Sad

یه تجربه :: من سیستم رو از کتاب حقیقت میخوندم خیلی کند بود خیلی ی ی ... اما تو دوره ۲۵% اول , کتاب مقسمی رو خوندم دیدم چه روند یادگیریم سریعتر میشه ... تصمیم گرفتم واسه ادامه سیستم خوندنم اول مقسمی بخونم وقتی مطالب رو یاد گرفتم برم سراغ سیستمه حقیقت !!!
نظرتون چیه ؟؟؟

خانوما نباید ظهرها بخوابن. چون زود وارد خواب عمیق میشن و تا وقتی مغزشون سر حال بیاد طوول میکشه. آقایون هم بیت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت وارد خواب عمیق میشن. کنار گذاشتنش کار ۲ روزه.

سیستم عامل مقسمی خیلی خلاصست و من یکی نمی تونم بفهممش و باید یاد بگیرم. چیزی که با مقسمی سخته اما با حقیقت آسونه. اما فکر خوبیه که دور دوم رو حقیقت بخونی.
۴
۳
 سپاس‌گزاری شده توسط: آلبالو , maryam.raz
ارسال: #۷۴۱
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۱:۴۷ ب.ظ
من دوباره اومدم
امروز سیستم عامل خوندم و گسسته و مدیریت خوب بود
ولی امان از گسسته Confused
واقعا این جریان خواب خانوما صحت داره Big Grin
۰
۰
ارسال: #۷۴۲
۲۳ مهر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)gordafarid نوشته شده توسط:  من دوباره اومدم
امروز سیستم عامل خوندم و گسسته و مدیریت خوب بود
ولی امان از گسسته Confused
واقعا این جریان خواب خانوما صحت داره Big Grin

من خودم از وقتی که دست چپ و راست خودمو تشخیص دادم، تا الان باور کنید کلا جمع ببندم شاید ۱۰ بار بعد از ظهره خوابیدم تو عمرم. یادمه مامانا که بزور بچه هارو موقع ظهر میخوابوندن این مامان من از پس من بر نمی یومدBig Grin دیگم کاری باهام نداشت . بیچاره من ظهرا خونه خلوت بود کوچه ساکت من میشستم تو خونه زل میزدم به خونه! اما خواب بعد از ظهر ۲۰ مین خوبه . من دیگه عادت ندارم

۳
۳
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990
ارسال: #۷۴۳
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  
(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط:  من ۲روزه همش روزا خوابم Sad((((
ناراحتم از این بابت Sad

یه تجربه :: من سیستم رو از کتاب حقیقت میخوندم خیلی کند بود خیلی ی ی ... اما تو دوره ۲۵% اول , کتاب مقسمی رو خوندم دیدم چه روند یادگیریم سریعتر میشه ... تصمیم گرفتم واسه ادامه سیستم خوندنم اول مقسمی بخونم وقتی مطالب رو یاد گرفتم برم سراغ سیستمه حقیقت !!!
نظرتون چیه ؟؟؟

خانوما نباید ظهرها بخوابن. چون زود وارد خواب عمیق میشن و تا وقتی مغزشون سر حال بیاد طوول میکشه. آقایون هم بیت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت وارد خواب عمیق میشن. کنار گذاشتنش کار ۲ روزه.

سیستم عامل مقسمی خیلی خلاصست و من یکی نمی تونم بفهممش و باید یاد بگیرم. چیزی که با مقسمی سخته اما با حقیقت آسونه. اما فکر خوبیه که دور دوم رو حقیقت بخونی.
من اگه بعد ظهرا نخوابم دیگه درس یاد نمی گیرم
ولی واقعا خواب عمیقیه

من
در انتظـــــــــــــــــــــــــــار یک معجـــــــــــــــــــــــــزه...
۲
۱
ارسال: #۷۴۴
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۴ ق.ظ
شما رو نمیدونم...ولی من با این استرس وقت کم اصلا به خواب فکر نمیکنم
اصلا یادم رفت که ظهر هم میشه خوابیدBig Grin

I definitely will win
۱
۰
ارسال: #۷۴۵
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۴ ق.ظ
ناراحتم از این بابت Sad

نظرتون چیه ؟؟؟

موافقم باهاتون حتما همین کارو کنید. ساختمان داده و سیستم عامل مقسمی عالی هستن!
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: fatemenp
ارسال: #۷۴۶
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۹ ق.ظ
تا جایی که من دیدم خیلی چیزها محدودیتی برای موفقیت در ارشد محسوب نمیشن ولی داوطلبا فکر میکنن محدودیته. مثلا میشه همون سال اول هم رتبه خوب آورد. میشه زمانی که تو اون ترم درس داشت رتبه خوبی آورد. میشه با تفریح مناسب رتبه خوبی آورد و ... . بیشتر مهمه که براساس شرایط برنامه مناسب بچینید. من شیوه های درس خوندن جالبی رو دیدم مثل کسی که همیشه ۵شنبه ها تفریح میکرد یا کسی که جمعه ها تفریح میکرد یا خود من که تفریحم زمانی که برای کنکور میخوندم بیشتر از بقیه وقت ها بود. البته تفریح به اندازه، نه زیاد و نه کم.
۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: jameshenas , Mohammad-A , اوژن , sara_sb92 , Donna , white bird
ارسال: #۷۴۷
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ ق.ظ
بچه ها من این مرتبه زمانی ها رو نمیفهمم
ازرو CLRS وپوران خوندم ولی نمیفهمم چجوری حساب میکننSad
چکارکنم؟
کسی آموزشی یا جزوه ای نداره که خوب درس داده باشه ؟

پرواز اندازه آدم و برملا میکنه ، هرچی بالاتر میری دنیا ازدید تو بزرگتر میشه و تو از دید دنیا کوچکتر
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , آلبالو , sara_sb92
ارسال: #۷۴۸
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۱۷ ق.ظ
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  بچه ها من این مرتبه زمانی ها رو نمیفهمم
ازرو CLRS وپوران خوندم ولی نمیفهمم چجوری حساب میکننSad
چکارکنم؟
کسی آموزشی یا جزوه ای نداره که خوب درس داده باشه ؟

کتاب طراحی الگوریتم نیپولیتان.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

There is no there there.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: asiehmohammadian
ارسال: #۷۴۹
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  تا جایی که من دیدم خیلی چیزها محدودیتی برای موفقیت در ارشد محسوب نمیشن ولی داوطلبا فکر میکنن محدودیته. مثلا میشه همون سال اول هم رتبه خوب آورد. میشه زمانی که تو اون ترم درس داشت رتبه خوبی آورد. میشه با تفریح مناسب رتبه خوبی آورد و ... . بیشتر مهمه که براساس شرایط برنامه مناسب بچینید. من شیوه های درس خوندن جالبی رو دیدم مثل کسی که همیشه ۵شنبه ها تفریح میکرد یا کسی که جمعه ها تفریح میکرد یا خود من که تفریحم زمانی که برای کنکور میخوندم بیشتر از بقیه وقت ها بود. البته تفریح به اندازه، نه زیاد و نه کم.

چه جالب! میشه بیشتر توضیح بدین؟
به نظرتون مثلا برای تفریح خوبه که پیشنهاد یه استاد رو برای TA شدن در درس ساختمان داده قبول کنم؟؟؟(البته من آدمی هستم که تمرین ها رو دقیق و مرتب باید بررسی کنم و کلا یه جورایی به قول بچه هایی که باهام کلاس داشتن سخت گیرمBig Grin)
ممنون میشم نظرتون رو بگید Rolleyes

Blushخدا یـــــــــــا شکــــــــــــــــرتAngel

هر چی که خدا بخواد همون میشه

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست؛
۰
۰
ارسال: #۷۵۰
۲۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ ق.ظ
سلام دوستان.
به نظرتون کتاب پرات برای زبانهای برنامه سازی و کتاب لینز نظریه، ترجمه کی خوبه بگیرم؟
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمک برای شروع برنامه نویسی seyed ehsn ۲۱ ۱۵,۹۵۵ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: maryamjafari63
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۳۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  منابع درسی اول دبیرستان azaaadeh457 ۱ ۱,۴۴۴ ۰۴ دى ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد nrgs_h99 ۰ ۱,۶۵۵ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nrgs_h99
  پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ alim93 ۶۴ ۷۴,۷۲۱ ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  شروع به تدریس reyhaneh ۴ ۳,۹۰۸ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۱,۳۲۲ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۸,۱۴۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۰۳۷ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۵۸,۵۹۳ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close