(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: من واسه معماری جزوه اجلالی خوندم البته ۳-۴ جلسه ازش مونده و کتاب راهیان ارشد رو واسش گرفتم چون بچه ها گفته بودن حل تست بهتری داره بنظرتون ارزش داره کتاب پوران رو هم بگیرم ؟؟!!!
سلام .
اول از همه این آقای اجلالی
خیلی خیلی خیلی کارش توی دروس مدار منطقی و معماری درسته. حیف امسال که ما کنکور داریم کتابی از ایشون در مورد معماری نیست، ظاهرا در دست چاپه (شانس ما)!!!
دوم اینکه من گفته ی چند وقت پیش آقای اجلالی رو که سر کلاس نصیر گفته راجب کتاب های مرجع از زبان یکی از دوستام میگم :
آقای اجلالی در مورد دو مرجع
مانو و
پترسون اینجور گفتن که اگه کتاب مانو رو بخونی نهایتا بتونی توی یکی دو تا تست قدرت تحلیل داشته باشی ولی اگه کتاب پترسون رو بخونی حدود ۸۰ درصد مسائل رو میتونی کامل روشون تحلیل داشته باشی. چرا ۸۰ درصد (بخاطر بعضی تست های خفن و البته الکی که بعضی وقتها طراحان میدن مثل پارسال که اینم خودش جای بحث داره )
البته منم با این حرفشون کاملا موافقم چون اگه واقعا کتاب مانو رو ببینید فقط با کشیدن چند تا مدار کلی و البته ساده مثلا مبحث مهم خط لوله رو تشریح کرده . در عوض اگه پترسون رو ببینید شاید فقط ۳۰ تا مرحله از تکمیل خط لوله رو تشریح کرده (
نقش پترسون و هنسی رو توی ساخت کامپیوتر MIPS فراموش نکنید). واسه همین من خودم تابستون نشستم کامل پترسون رو خوندم.
در مورد کتاب های پوران و مقسمی من به نظرم البته با توجه به مصاحبه ی بچه ها هر دوتا ناقص هستن مخصوصا پوران باز مقسمی بهتره ولی اونم متاسفانه اشکال تایپی داره. با این اوصاف در کل بهترین مرجع واسه این درس همون جزوه ی آقای اجلالی هست البته اگه با ویس باشه خیلی بهتره. بعداز این زدن تستهای متفاوت تالیفی و سالهای قبل خیلی خیلی کمک می کنه که اینم کتاب راهیان خیلی خوبه واسه این کار.
هرچند من خودم حتما یه نگاه به پوران و مقسمی هم می کنم چون فک می کنم واسه نکات کنکوری بد نباشن.