(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: سلام، شما که گسسته رو خوندی و تمریناتش رو حل کردی، آیا خوندن همه ی تمرین ها زمان زیادی صرف نمی کرد؟ یه سوال دیگه آیا فصل اول جلد اول رو هم دقیق و با تمام تمرینات خوندین؟
سلام دوست عزیز .
همون طوری که گفتم من گسسته گریمالدی رو از قبل چیزایی ازش خونده بودم . به همین دلیل بیشتر مباحث رو تسلط داشتم .این دوره رو تخصیص دادم به تمریناتش و قراره از مهر هم فقط دیگه کتاب پوران رو بخونم.
راجب تمرینات گریمالدی باید اینو بگم که دقیقا حرف شما درسته خیلی زیادن ولی خب اگه شما به متن درسیش مسلط باشین خودتون میتونین تمرینات کمتر مهم رو حذف کنید . واسه من که اکثر تمرینات سه جلد رو به جزء یه کم از بخش سوم رو حل کردم تقریبا ۱۵ روز طول کشید.البته میگم من به متنش تقریبا تسلط داشتم.
در مورد فصل اول کتاب هم که گفتین ، اکثر بچه ها که من دیدم یه جوری با گسسته گریمالدی مشکل دارن . به نظر من بیشتر دلیلش هم به همین فصل اول ربط داره که من فک می کنم پیش نیاز اصلی اکثر مباحث کتابشه بچه ها هم باید بیشتر به این فصل توجه کنن. اگه خواستین گریمالدی بخونین حتما تمرکز اصلیتون رو روی این فصل اول بزارین . البته اگه شما فصل اول رو خوب بفهمین خیلی تو فراگیری مباحث احتمالات آمار هم بهتون کمک می کنه.
من یک بار دیگه این حرفی رو که قبلا گفته بودم تکرار می کنم : گریمالدی رو اگه یه وقت خوب واسش بزاری و بخونیش خیلی به اعتماد به نفستون توی حل مسئله های گسسته کمک می کنه .
موفق باشی