(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: سلام من ترم قبل آمار داشتم .
همین کتاب پارسه رو خوندم تا آخر بحث توزیع ها که یه بخش فوق العاده مهم واسه کنکور حساب می شه و اکثر سوال ها از همین ۵ بخش اول تو کنکور میاد . واسه من این بخش حدود ۵ روز طول کشید .
البته اینم بگم اگه پایه شمارش خوبی داشته باشی مخصوصا ترکیب ها خیلی راحت می تونی بخونیش و فکر نمی کنم ابهامی داشته باشی .
من آمار زمان دانشگاه ۲ سال پیش پاس کردم با هزار زور!!(البته از نوع پیام نور) الان هیچ پیش زمینه ای ازش ندارم فصل اول کمی مونده ازش اما وجدانی کتاب خوبیه ! شمارش و ترکیب عالی فهمیدم از قدیم الیام باهاش کلنجار میرفتم متوجه اش نمیشدم
(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: من دارم میخونمش تازه فصل اول رو دارم تموم میکنم . در کل وقت گیر هست اما ارزششو داره. چون هر کسی که رتبه خوب آورده اینو معرفی میکنه . درضمن ظاهر کتابش هم خیلی شیک و جذاب هست یعنی از خوندنش خسته نمیشی . توصیه میکنم اگه شروع نکردی حتمن شروع کن چون بعد که دیرتر شد شیطونه میگه بی خیال شی . دقیق نمیدونم چقد وقت میخواد ولی در کل شاید یک ماه یا بیشتر باهاش درگیر باشی.
پس هم زمان شروع کردیم
آخه چون ریاضی مهندسی هم دارم میخونم این دو کتاب با هم هزار و خرده ای صفحه میشه!! اما ریاضی مبحثی اولویت گذاشتم .
پیش خودم گفتم اگر آمار شبی ۲۵ صفحه بخونم خونه پر یک ماهه میتونم تمومش کنم! یعنی امکانش هست
یه موضوع دیگه!! نمیدونم چرا مرتب برنامه مطالعه ام عوض میکنم / دارم به این فکر میکنم تا اخر شهریور چند درس بگیرم تا اخر بخونم یا اینکه همین طور همه رو با هم همزمان پیش ببرم