(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)رعنا نوشته شده توسط: فرناز جان خیلی خیلی ممنونم از شما،پس خواهش می کنم تو انتخاب منابع و برنامه ریزی صحیح و مناسب کمکم کنید،اینکه تو چه مدت هر کتاب رو بخونم و از چه منبعی باشه،ساختمان و اگوریتم رو از clrs و سیستم عامل پارسه درسته؟
منطقی پوران کافیه
معماری پوران و جزوه/ voice اجلالی و اگه دیدی باز اشکال داری و نمیتونی تست بزنی نگاهی به پترسون که مرجعه
سیستم عامل پارسه که محشره
نظریه کتاب لینز با حل تمریناتش (خیلی مهمه تمریناتشو کار کنی)، و بهتره اگه رسیدی جزوه/ voice کارگهی رو هم کار کنی
ساختمان داده/ طراحی الگوریتم CLRS به همراه حل تمریناتش که خیلی مهمه و اگه شروع با CLRS کسل کننده بود با پوران هر دو رو شروع کنی یا ساختمان داده با پارسه طورانی که واسه دوران جمع بندی هم خوبه
آماراحتمالات پارسه عالیه
ریاضیات مهندسی بچه ها میگن پارسه معتقدی من اونو کار نکردم ولی از انتشارات نصیر دکتر کریمی خیلی راضیم
محاسبات هم بچه ها میگن راهیان ارشد اینو هم کار نکردم ولی از پوران راضیم
گسسته پوران
زبان عمومی ۵۰۴ و ؟
زبان تخصصی پارسه مظفری عالیه و ترجمه مقالات کامپیوتری از سایت های معتبر که تو همین کتاب خودش گفته
واسه دروس تخصصی نرم افزار و معماری نمیدونم چون نمیخوام شرکت کنم
برنامتو بریز شروع کن حین کار اشکالاتت مشخص میشه اونوقت میشه کمک کرد ولی کلا تو برنامت واسه دروس ضریب ۴ و دروسی که واست وقت گیرن زمان بیشتری بذار بهتره واسه شروع بری کتابخونه تا مشکلات عدم تمرکزو ... حل شه و رو دور بیفتی اگه با این منابع شروع کنی تو زمانت صرفه جویی کردی چون مجبور نمیشی برگردی و منبعتو عوض کنی یادت نره که تو کنکور تست زدن مهمه پس سعی کن تو زمان مشخصی کتابا رو تموم کنی که برسی رو تستا کار کنی