زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۲۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

مجموعه مشاوره ارشد - روشهای تست زنی

ارسال: #۴۶
۰۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۴۹ ب.ظ
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن!
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  خواهش میکنمTongueBig Grin

خواهش میکنید؟!

خوب که فکر میکنم میبینم یه چند ماهیه که توی خونه هستم، یه کم استخون هام خشک شدن!! شما هم از چشماتون پیداست که دلتون کتک میخواد!

خوابگاه دانشگاه صنعتی اصفهانید دیگه؟

حسرت نبرم به خواب آن مرداب / کآرام درون دشت شب خفته است / دریایم و نیست باکم ازطوفان / دریا همه عمر خوابش آشفته است “شفیعی کدکنی”
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۴۷
۰۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط:  دوست عزیز ‌، ولی من فکر میکنم این چیزا شاید الزاما ربطی به دمای اتاق و درس خوندن توی اتاق و اینا نداشته باشه ،

آخه من خودم همیشه توی اتاق شخصی خودم درس میخونم ‌، بعضی وقتا که هوا واقعا سرده و دست و پای آدم یخ میکنه و نمیشه بخاری رو کم کرد ‌،
ولی هیچکدوم از این شرایط روی درس خوندن من تاثیری نمیذاره ‌، تازه بعضی وقتها آخر شبها که همه میخوان بخوابن من سر حال میشم که یکی دو ساعت بیشتر بیدار بمونم و تمرین حل کنم ‌،
من فکر میکنم استرس خاص این روزها خیلی خیلی تاثیرگذار تره ‌، اگه بشه با استرس و مشکلات روحی این روزها کنار اومد خیلی خوبه

سلام دوست عزیز.
من اون راهکارها رو برای کسی پیشنهاد دادم که صبح‌ها خوابش میاد و نمیتونه درس بخونه. چون خودمم همین مدلی بودم.
یعنی اون راهکارها برای درس خوندن نبود. برای نخوابیدن بود.
به نظر من هم با استرس کنار اومدن خیلی خوبه ولی استرس هیچوقت خواب رو زیاد نمیکنه. تو بعضی از موارد کم هم میکنه.
شاد و موفق باشید.
۰
۰
ارسال: #۴۸
۰۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!!
مگه گفتم بده؟!

(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:  
(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  خواهش میکنمTongueBig Grin

خواهش میکنید؟!

خوب که فکر میکنم میبینم یه چند ماهیه که توی خونه هستم، یه کم استخون هام خشک شدن!! شما هم از چشماتون پیداست که دلتون کتک میخواد!

تو مانشت کتک نخورده بودیم که داریم میخوریم، دست گلتون درد نکنه! حالا نمیشه با همون شطرنج و ... استخوناتون رو نرم کنید تا ما تو غربت کتک نخوریم؟!

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
ارسال: #۴۹
۰۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  تو مانشت کتک نخورده بودیم که داریم میخوریم، دست گلتون درد نکنه!
خواهش میکنم!

(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  حالا نمیشه با همون شطرنج و ... استخوناتون رو نرم کنید تا ما تو غربت کتک نخوریم؟!
حالا چون غریبید و مانشتی هم هستید این دفعه رو بهتون رحم میکنم! فقط مراقب باشید دیگه تکرار نشه!

Big Grin

حسرت نبرم به خواب آن مرداب / کآرام درون دشت شب خفته است / دریایم و نیست باکم ازطوفان / دریا همه عمر خوابش آشفته است “شفیعی کدکنی”
۰
۰
ارسال: #۵۰
۰۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  
(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!!
مگه گفتم بده؟!

خواهش میکنید؟!

تو مانشت کتک نخورده بودیم که داریم میخوریم، دست گلتون درد نکنه! حالا نمیشه با همون شطرنج و ... استخوناتون رو نرم کنید تا ما تو غربت کتک نخوریم؟!

سهیل جان مگه اونجا چه خبره؟؟کتک میزنن مگه شمارو چی میگن پس انتخاب نکنیمTongue

منم آن بیدل شیدا و غمش هست هویدا به دو چشمان همیشه تر
و پیداست درون دلم آشوب و چه رسواست، دریغا...
۰
۰
ارسال: #۵۱
۰۵ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط:  
(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  
(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!!
مگه گفتم بده؟!

خواهش میکنید؟!

سهیل جان مگه اونجا چه خبره؟؟کتک میزنن مگه شمارو چی میگن پس انتخاب نکنیمTongue
بحثمون با ۵۴m4n3h سر یه چیز دیگه بود، ولی:
کلا عزیزان دانشجو کتک خور ملسی دارند ولی کاش کتک می زدن، ایشاالله میاد ارشد میفهمید کار تو معدن... ببخشید ارشد خوندن چجوریه! خیلی باحاله، هرکی از هر دانشگاهی با هر رتبه ای که اومده براش سخته و داره میناله!! نه اجازه مریض شدن داری، نه درست و حسابی میتونی بری خونه، نه اجازه داری مشکل برات پیش بیاد، نه اجازه داری کار کنی(روز ثبت نام تعهد میگیرن ولی اگرم نگیرن کسی نمیتونه بره سراغش!!!)‌، نه ... کلا زوره آقا زور!!!

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
ارسال: #۵۲
۰۵ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۲۳ ق.ظ
سوال در مورد شیوه تست زدن!
آقا سهیل اومدین بگین من با مشکل خوابم چی کار کنم یا یه چیزی بگید که اصلا بیخیال کنکور بشم Big Grin

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۳
۰۵ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  آقا سهیل اومدین بگین من با مشکل خوابم چی کار کنم یا یه چیزی بگید که اصلا بیخیال کنکور بشم Big Grin
خب خوبه دیگه، همین حرفهای من باعث شد که شما یه کم بیخیال‌تر از قبل باشید و با استرس کمتری به کارتون ادامه بدید! Big Grin

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
ارسال: #۵۴
۰۵ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۳۹ ق.ظ
سوال در مورد شیوه تست زدن!
استرس که دارم ولی خوب این دو روز صبحها دیگه نخوابیدم و تا ظهر ۱ساعت درس خوندم Big Grin همینشم خوبه کم کم دیگه عادت میکنم که صبح هم درس بخونم. فقط میترسم بعد کنکور که دیگه نیازی نیست صبح بیدار باشم دیگه خوابم نیاد Big Grin

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۵
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۳:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ، توسط fatima1537.)
مجموعه مشاوره ارشد - روشهای تست زنی
تست زنی، مثل خیلی چیزهای دیگه در این دنیا نیاز به تخصص داره. داوطلبی که بلد نیست درست با تست برخورد کنه، میزان عمده ای از مهارت های درسی و فنی خودش رو در این قسمت هدر می ده.
مطلب رو در این جمله خلاصه می کنم:
تست زدن، یک هنره.

تست در اصطلاح رایج به سوالی چهار گزینه ای اطلاق می شه که دارای نمره منفی باشه. لا اقل در مورد کنکور در این قالب می گنجه.
در تست زنی شما باید به چند نکته دقت کنید:

۱- متن سوال رو با آرامش بخونید.
اگر فکر می کنید که با سریع خوندن متن می تونید سریعتر اون تست رو بزنید، سخت در اشتباهید. صرف زمان معقول برای خوندن دقیق متن سوال خیلی بهتر از خوندن عجولانه اون و ده بار برگشتن به متن و دنبال نقاط حساس اش گشتنه.

۲- خودتون رو جای طراح بذارید.
باید برای هر سوال، خودتون رو جای طراح بذارید. طراح یک انسانه که یا به موضوع بحث مسلطه و یا فکر می کنه که مسلطه. یه نکته ای مد نظرشه و اون نکته رو در تست سعی کرده بگنجونه. پس اگر سعی کنید خودتون رو جای اون بذارید، می تونید تصور کنید که منظورش کدوم قسمت مفهومی یا فنی از بحث بوده و این خیلی کمک می کنه.

۳- قبل از حل تست حتما گزینه‌ها رو بخونید.
کم نیستند افرادی که پس از خوندن سوال شروع به حل اون می کنند و پس از به دست آوردن پاسخ به گزینه‌ها نگاه می کنن. این کشنده ترین پارامتر برای وقت جلسه شماست. پاسخ سخت ترین تست‌ها هم یکی از چهار جوابی هست که جلوی چشم شماست. پس ازش استفاده کنید.
نگاهی سریع به گزینه‌ها می تونه معیاری از حدود پاسخ و حتی راه حل در اختیار شما بذاره.

۴- شانسی نزنید ـ شانسی بزنید!!!
برخی معتقدن که شانسی زدن اشتباه. برخی هم معتقدن که خوش شانس هستن و در مواردی خودشون رو مجاب می کنن که سوال رو خالی رها نکنن.
پس چه باید کرد؟ پاسخ اینجاست: این کاملا قابل کنترله.
منظورم اینه که مشخصه که شما چه زمانی باید شانسی بزنید یا نه.

اگر بین سه گزینه شک دارید، به هیچ وجه شانسی نزنید
اگر بین دو گزینه شک دارید، حتما بطور تصادفی، یک گزینه رو انتخاب کنید.

دو قانون بالا، قوانین کلیدی تست هستند. کسی که این دو قانون رو به کار نبنده بی شک از کسی که از این قانون استفاده کنه عقب می مونه. دلیل اش ریشه در نمره منفی و محاسبات مربوط به اون داره.
دقت کنید این دو قانون بی تفسیر باید اجرا بشن. یعنی یا شما بین سه گزینه (یا بیشتر) مونده‌اید که باید خالی رهاش کنید. یا بین دو گزینه موندید که باید بدون توقف و صرف وقت یکی رو به تصادف انتخاب کنید. اگر بین دو گزینه شروع به بررسی کنید، این قانون نقض می شه و اعتبارش رو از دست می ده. پارامتر کلیدی اینجا زمانه.

۴- به گزینه های خالی پاسخ نامه اهمیت ندید.
خیلی هستند که اندکی مونده به پایان وقت جلسه، به پاسخنامه سفید شون نگاه می کنن و یه آه می کشن و شروع می کنن به طور تصادفی بدون توجه به سوالات، اون رو نقاشی می کنن. این کار علاوه بر اینکه بیهوده است باعث کاهش اثر مثبت پاسخ هایی یه که برای اونها وقت صرف کردید.

۵- زمان رو مدیریت کنید. کلیدی ترین پارامتر در جلسات آزمون های تستی، زمانه. کسی که یک ساعت عقربه ای به دستش نبسته، قدرت مدیریت کمتری در این مورد داره. مدیریت زمان در هر آزمونی که به شکل تستی برگزار می شه به این شکله:

یک سوم اول: -----------------------------------------------------
در یک سوم اول شما باید یک دور از ابتدا تا انتهای دفترچه رو طی کنید. باید تمامی سوالات رو در این حالت خونده باشید و فقط و فقط!!! به سوالاتی پاسخ بدید که با نگاه کردن به گزینه‌ها قابل پاسخ دادن به طور مطمئن هستن. هیچ تستی در این مرحله نباید بیشتر از ۳۰ ثانیه وقت ببره.
هر تستی که بیش از وقت نیاز داره رو رها کنید و برید به سوال بعدی. در این طی مسیر، هر سوالی رو که پاسخ دادید روی شماره سوالش ضربدر بزنید. پاسخ‌ها رو مطلقا در دفترجه علامت گذاری کنید و سراغ پاسخنامه نرید.
پس از اتمام دور اول شما کمتر از یک سوم وقت کل جلسه رو مصرف کردید.

یک سوم دوم: -----------------------------------------------------
در دور دوم منحصرا باید به سوالاتی پاسخ بدید که پاسخ اش رو مطمئنید که می دونید‌، اما بیشتر از ۳۰ ثانیه وقت لازم داره. اکثر سوالاتی که نیاز به رسم نمودار، شکل، محاسبه‌، ... دارن در این دسته هستند که کمتر از یک چهارم کل سوالات هستند معمولا، گرچه استانداردی وجود نداره و این فقط یک نرمه. در این دور هم روی شماره سوالاتی که پاسخ می دید علامت ضربدر بزنید و مطلقا چیزی وارد پاسخنامه نکنید. تا اینجا شما بیش از دو سوم وقت رو صرف کردید. در این مرحله هر سوالی رو که فکر می کنید در ادامه، ارزش وقت گذاشتن داره و احتمال داه به پاسخ صحیح برسه رو با کشیدن یک دایره دور شماره سوال مشخص کنید.

در اینجا باید تمامی پاسخ های دفترچه رو وارد پاسخنامه کنید. آرامش تون رو از دست ندید، چون اشتباه در این مرحله مرگباره Big Grin

بعد از اتمام ورود پاسخ‌ها به پاسخنامه، کمتر از یک چهارم وقت باقی مونده.
در این زمان شما آرامش زیادی دارید. می تونید در حالی که یه شکلات شیرین یا هر خوردنی قندی دیگه رو مصرف کنید چون تقریبا مغزتون تمامی قند ساده موجود در بدن رو مصرف کرده.

زمان باقی مونده: -----------------------------------------------------
در این مدت می تونید با ترتیبی که در مرحله دوم مشخص کردید، به اکثر سوالاتی که می تونید پاسخ بدید. روی سوالاتی که بلد نیستید وقت نذارید.

-----------------------------------------------------
این یک سلسله مباحث هست که با نام مشترک:

مجموعه مشاوره ارشد

ادامه اش می دم.
موفق باشید TongueBig Grin

رتبه ١ کنکور دکتری ١۴٠٣ مهندسی فناوری اطلاعات با تراز ٨۵٠٠
قله بعدی: دانشگاه تهران Cool

با فاصله، قدرتمندترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت‌های وردپرسی در مراحل نهایی توسعه و آزمون هست و در سال ۱۴۰۳ به شکل رایگان عرضه خواهد شد
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ایرسا , ف.ش , fateme66 , - rasool - , Helmaa , انرژی مثبت , Mohammad-A , arian_61 , sajad_8900 , **sara** , alika
ارسال: #۵۶
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۴۱ ب.ظ
مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟
فکر کنم این رو باید قبل از کنکور میگذاشتین!
نوشدارو پس از مرگ سهراب Sad

(Anna Quindlen)
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: - rasool -
ارسال: #۵۷
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۴۸ ب.ظ
آفاق جان درسته، اما قبل کنکور، خودمم کنکور داشتم. فراغت برای نوشتن مطالب از این دست واقعا نداشتم. ذهنم بیش از این حرفا مشغول بود.
حالا جوش نزنین. اینطور که پیداست همه مون سال بعد میایم این مطلب رو می خونیم Wink

رتبه ١ کنکور دکتری ١۴٠٣ مهندسی فناوری اطلاعات با تراز ٨۵٠٠
قله بعدی: دانشگاه تهران Cool

با فاصله، قدرتمندترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت‌های وردپرسی در مراحل نهایی توسعه و آزمون هست و در سال ۱۴۰۳ به شکل رایگان عرضه خواهد شد
۱
۰
ارسال: #۵۸
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۵۱ ب.ظ
البته من اینها رو میدونستم اما خیلی روی سوالات وقت گذاشتم البته نمیدونم شاید ضرر هم نکرده باشم!

آره فکر کنم سال بعد دوباره باید مهندسی بدم!!! پارسال مهندسی امتحان اصلیم بود امسال علوم و این روند ادامه خواهد داشت Sad

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۹
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۰۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۸ ب.ظ، توسط Masoud05.)
RE: مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  البته من اینها رو میدونستم اما خیلی روی سوالات وقت گذاشتم البته نمیدونم شاید ضرر هم نکرده باشم!

آره فکر کنم سال بعد دوباره باید مهندسی بدم!!! پارسال مهندسی امتحان اصلیم بود امسال علوم و این روند ادامه خواهد داشت Sad

انشا الله قبولی و رقیب ما نمیشی . اما به دوستان توصیه میکنم به ۱ رشته فکر کنن.
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۸ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط:  آفاق جان درسته، اما قبل کنکور، خودمم کنکور داشتم. فراغت برای نوشتن مطالب از این دست واقعا نداشتم. ذهنم بیش از این حرفا مشغول بود.
حالا جوش نزنین. اینطور که پیداست همه مون سال بعد میایم این مطلب رو می خونیم Wink
شما هم انشاالله قبولی

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ف.ش
ارسال: #۶۰
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۰۴ ب.ظ
این راهکارها به نظر میاد آسونه ولی دریغ از وقتی که بخوای اجرا کنی .
من یکی اگه صد بار دیگه‌ام کنکور بدم بازم ...
تست توی کنکور ایرانی یعنی ریسک ،یعنی حماقت ،یعنی شانس
باید اساتید برجسته کشورو جمع کرد به هرکدوم این سوالهارو که در زمینه تخصص خودشونه داد و دید در چه زمانی می تونن حل کنن!

همین بند ۴ امسال منو به هم ریخت .
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فروش کتابهای تست ارشد قیمت استثنایی jasin ۰ ۱,۸۷۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: jasin
  مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) Farid_Feyzi ۵ ۷,۷۸۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: s-taheri
  مشاوره برای ارشد آزاده صادقی ۰ ۱,۷۳۹ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: آزاده صادقی
  بازارکار مشاوره فناوری اطلاعات saeedtech ۰ ۲,۰۷۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: saeedtech
  درخواست مشاوره برای خرید لپتاپ cmptr20 ۰ ۲,۰۹۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ ۰۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: cmptr20
  مشاوره روش تحقیق و تحلیل آماری sirvan.t ۰ ۲,۱۶۴ ۱۷ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: sirvan.t
Question موسسه سه گام برای مشاوره ارشد marvelous ۱ ۳,۵۵۱ ۰۸ آذر ۱۳۹۸ ۱۱:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  نمونه تست برای دروس ارشد marvelous ۵ ۴,۴۴۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  مجموعه آموزش تصویری شبکه های پتری رنگی net work ۰ ۲,۲۹۹ ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: net work
  مجموعه آموزش تصویری ابزار شبیه سازی و بررسی پروتکل امنیتی اسکایتر net work ۰ ۲,۶۰۴ ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: net work

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close