(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: (31 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: اینجوری فک کنم تا اذان مغرب چیزی ازمون نمونه
من می خواستم بعد از شام شروع کنم تا موقع سحر !!!!
چه جوریه به نظرتون؟؟؟
اتفاقا صبح رو چون هم خوابتون کردید هم از لحاظ قندی بدنتون مشکل نداره خوب میتونید تا ظهر سرحال درس بخونید.
والا من خودم به شخصه از خواب شب نمیتونم بزنم بعد از چند روز اثرات بد خودش رو میذاره.
اگر فکر میکنید اینجوری بهتر نتیجه میگیرید و بازدهی تون خوبه میتونید تو این یک ماه شبها درس بخونید.
اما در کل خواب و استراحت تو شب و نیاز بدن با استراحت تو روز اصلا جبران نمیشه!
کاملا درسته ، خواب شب باعث منسجم شدن ذهن میشه و بدون اون تمرکز پایین میاد و اطلاعات در مغز به خوبی دسته بندی نمی شن و کلا خداوند هم در قرآن اشاره می کنن به این که روز برای فعالیت هست و شب برای استراحت ....
بعد اینکه من امروز از ساعت ۸:۳۰ خوندم تا ۳ بعدظهر اصلا سخت نگذشت . اتفاقا چون دیگه سرگرمی نداشتم هی درس خوندم روزای عادی نیم ساعت می خونم ۴۵ دیقه دم یخچالم
بازم می گم
موفق باشییییییید
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: ولی خب اگه تجربه شخصی تو درسهای OS , DB و ساختمان داده دارین کمک کنید ؟؟؟چون من می خوام با اینا شرو کنم !!
پایگاه داده استعدادی در این زمینه ندارم چیزی نمی تونم بگم ... ولی سیستم عامل من خودم این ترم گذروندم و سیلبرشاتس خوندم ، اوایل خیلی نمیتونستم درکش کنم ولی الان که دوباره دارم می خونم کاملا میفهمم(البته الان کتاب پارسه رو می خونم) ....