(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: سلام دوستان.من سال دوم هستش که قراره ارشد شرکت کنم.سال۹۱ که اصلا مجاز نشدم.امسال هم هنوز وقت نکردم شروع کنم.خیلی نگرانم.معمولا تا ۳عصر سرکار هستم بعدشم خو خستگی تا عصر.عصرباز کار پیش میاد که باز مجبورم برم بیرون.نمیدونم چیکار کنم.خیلی نگرانم.لطفا راهنماییم کنین.من هدفم این بود که اگه ۲ سال از زندگیم مونده باشه اونم باید صرف ارشد شه.
سلام دوست عزیز ...
شما اگه قویا قصد قبولی ارشد دارین باید یه خورده زیادی از خودتون مایه بذارید و یه خورده بیشتر تلاش کنید( بیشتر از ما ) از هر فرصتی باید استفاده کنید ... اصولا ادارات که کارمنداشون اوقات فراغت دارن از اون اوقات استفاده کنید . شبا هم دیر بخوابید ... مثلا ۱۰ شب بخونید تا ۲ ....۴ ساعته و سره کارهم یه ۲ الی ۳ ساعت بخونید کلا ۶ ۷ ساعتی میشه ... بسه دیگه همینو خوب بخونید رتبه میارید ۱۰۰ %
به این فک کنید که کلا ۶ ماهه ، زود میگذره بعد نتیجشه که می مونه .... پس فرصت رو از دست ندید ...
موفق باشید
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: درسته آمار پارسه حجیمه اما کامل! اما هنوز دلم نخواست شروش کنم.من ۱ ماه پیش آمار رو از موسسه پارسه تکی خریدم. این جزوه ها و ویس کلاس های کنکوری آمار کفایت نمیکنه واس کنکور واقعا !!! که این امار رو نخونیم!!!
بعد اینکه ریاضیات برای کسایی که ریاضیاتشون تو هر ۴ تا درس ضعیف هستن و امادگی هیچکدومشون بهتر از دیگری نیس . کدوم بهتره؟؟؟ میشه ۲ تاشونو فقط به عنوان بهترین انتخاب فقط بگین!
دوست عزیز حیفه ریاضی رو خوب بخونید ... میشه روش سرمایه گذاری کرد .
اما اگه میخواید ۲ تا انتخاب کنید این کاملا بستگی به علاقه ی شما داره مثلا من باشم محاسبات و گسسته رو برمیدارم ولی شما شاید به اینا علاقه نداشته باشید ، اما کلا حذف نکنید وقت هست فعلا حیفه ها