بستگی داره که این دوست داشتم جنسش چی باشه یعنی چه رابطه ای هست؟
مثلا جنس مادر وپدر به فرزند دو سویه است ایا فرزند یا مادر وپدر در حالت نرمالی سراغ دارید که دو سویه هم دیگر رو دوست نداشته باشند یعنی در یک ان یک نفر رو هم داستش داری وهم ایشان شما را دوست دارند در این حالت که معلومه .
در حالتی که جنس مخالف مطرح هست بستگی به این دارد که کسی که می خواهی نجات دهی زن است یا مرد.
اگر مرد باشد باید کسی را نجات دهد که دوستش دارد چون مردها وقتی کسی را که دوست دارند از دست دادند به هیچ عنوان نمی توانند کسی را در قلبشان جایگزین او کنند چون ذات مرد برعکس ظاهرش که همه فکر می کنند معمولا تنوع طلب است اما به نظر من وبر اساس تجربه ام اگر عشق واقعی باشد به هیچ عنوان نمی تواند عشق اولش را ک به وصال نرسیده را فراموش کند حتی تا اخر عمر .اما زنها به مرور وبا یک همسر خوب راحتر با موضوع کنار می ایند ومی پذیرند البته اسان نیست اما غیر ممکن هم نیست ودرصد در زنان بیشتر است.
اگر زن باشد باید کسی رانجات دهد که زن را دوست دارد .با همان توجیحات قبلی.
اگر هر دو هم جنس باشند هم به نظر من باید کسی را نجات دهی که دوستش داری چون یک دوست خوب به این اسانی ها جایگزین ندارد .همان طور هم که معروف است باید باکسی دوست شوی که از تو بالاتر باشد وبه تو چیزی بیاموزد پس قابل دوست داشتن واحترام است .
اما بیچاره کسی که تو را دوست دارد .در کل به نظر من کمال هر نوع دوست داشتنی موقعی هست که دو سویه باشد وبدا به حال وقتی که دوست داشتن یک سویه باشد .که همش ضرر و ازار واذیت است.اما در دو جنس مخالف باز هم همان نظر همیشگی ام را دارم که مرد عاشق شود وزن را عاشقتر کند این است رمز موفقیت که با ذات مرد وزن می خواند هر چیز دیگری باطل ومحکوم به شکست است چون با ذات ادمها نمیسازد
بدترین حالت به نظر من وقتی هست که مجبور بشی بین کسی که دوستش داری واو هم تو رو دوست داره (خاصه پدر ومادر ) از یک سو واز سوی دیگه کسی که قراره باهاش در راهی همراه باشی (دوست یا همسر اینده) یکی را انتخاب کنید این بدترین دوراهی زندگی هر جوانی هست .نمیشود گفت همیشه تو راست می گویی ویا همیشه پدر ومادر راست می گویند وهمه چیز با گذشت زمان مشخص میشود ولی لحظه انتخاب یکی از سختترین لحظه های زندگی هست .
وای چقدر نوشتم ببخشید