(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: (14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ)hosseini25 نوشته شده توسط: دانشگاه اصفهان سال اول یه برادران خوابگاه نمیده وباید برن خوابگاه خودگردان و شهریه هر ترمش ۴۵۰۰۰۰ .واقعا از هیچی این ارشد شانس نیاوردیم.از سوالات پر اشتباه کنکورش-از کاهش ظرفیتای تهران امسالش-اینم از خوابگاه اصفهانش
سلام،تبریک میگم بهتون بابت قبولی.شما هم فنی و مهندسی قوچان بودید؟
فک کنم اگه وقعا این هزینه رو میخان واسه خوابگاه بگیرن،خودتون برید توی شهر خونه بگیرید ارزونتر واستون در میاد! اخه چند تا از بچه ها شیخ بهایی اصفهان قبول شدن دنبال خونه میگشتن،خونه با قیمت های خوبی رو پیدا کرده بودن!!!
مرسی.نه من پیام نور قوچان بودم.دوستمون
Jooybari راجع به خوابگاه بیرون اینجوری گفتن:
سال ۸۸ و ۸۹ خوابگاه های بیرون ۸ نفره بود. ۲ تا اتاق خواب و یک آشپزخونه و حال و حموم و دستشویی یکسره. تمیز بود، بزرگ بود. غذا رو از دانشگاه میاوردن (مثل خوابگاه های داخل). ولی اینترنت نداشت. حدود ده دقیقه تا یک ربع تا دانشگاه فاصله داشت. بنظر من فقط مشکل اینترنت داشت.
پارسال ساختمون خوابگاه عوض شد. متاسفانه اون خوابگاه نرفتم که ببینم وضعیت اتاقاش چطوره ولی فکر کنم ظرفیتش همون ۸ نفر باشه. فاصله تا دانشگاهش بیشتر شد ولی هرروز صبح اتوبوس از دانشگاه میومد تا دانشجوهارو ساعت ۸ به دانشکده برسونه (داخل دانشگاه برای رفتن به دانشکده های مختلف اتوبوس هست). شاید چون شما ارشدید یه فکر برای اینترنتتون بکنن ولی من بعید میدونم به خوابگاه بیرون اینترنت بدن. غذا هم که شبا میارن خوابگاه. (ناهارو فقط توی دانشگاه میدن که سلف دانشگاه نزدیک ساختمون فنی و مهندسیه.) خوابگاه های داخل هم برای دانشجوهای ارشد داریم. حدود ۸۰۰ نفر ظرفیت خوابگاه های ارشد و دکتراست. اگه داخل بیاید که عالیه. اتاقاش چهار نفرست و بنظر من اندازه اتاقاش خوبه.
وضع اینترنتم نسبتاً خوبه. برای دانشجوهای ارشد روزی ۱۲ ساعت اینترنت ۱ مگابیت. با محدودیت دانلود ۳ گیگ در هفته. چیزی که ما تست کردیم سرعت اینترنت خوابگاه از دانشکده بیشتره و نوسان کمتر داره.
البته هزینه اش ۱۵۰ بود نه ۴۵۰!!!!