(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: شهریار من این رو ندیده بودم !! واگرنه از دانشگاه شیراز اونقدرام تعریف نمی کردم
اولا این که ما کلی شیرازی و اصفهانی داشتیم که مطمئن باش برق شیراز و صنعتی اصفهان رو میاوردند ولی شهرشون نموندند اومدند کامیپوتر شهرتهران !!
درضمن اینطور که میگی پس باید بچه های تهران یا اطراف اون خیلی قویتر از جاهای دیگه باشند که کامپیوتر مثلا دنشگاه شهرتهران از برق صنعتی و شیراز زودتر پرمیشه !
برق شیراز تا چند پر میشه ؟؟!!!!!!!!!!
کامپیوترش رو نمی دونم !!
درمورد اساتیدی هم که گفتید فکر نمی کنم یه استاد خوب زندگی تو شهرستان رو به تهران ترجیح بده !!!
این گفتهها با کمی لبخند مطرح شده است !!
ببین نیما جان شما داری کلی بحث می کنی ولی من دارم درباره گرایش هوش این دو دانشگاه صحبت می کنم.تعصبی هم حرف نمی زنم.
پارسال هم ۳ تا از بچه های ساکن تهران با رتبه هایی تو رنج ۱۵۰ تا ۲۵۰ که علم وصنعت هم میاوردند زدن هوش شیراز.البته اینها کارشناسی هم شیراز بودن.
دکتر تاجری پور فارغ دانشگاه تهران .دکتر ثامنی از شریف و....
تمامی اساتید هوش از دانشگاه های تهران و آمریکا و کانادا هستند.
بعدشم لزومی نداره استادای خوب فقط حاضر باشن تو تهران زندگی کنند.بعضیها خانوادشون تو شیراز هستن و به همین خاطر تو تهران نیستند.بعدشم هیئت علمی دانشگاه های تهران تکمیل هست.این جوری نیست که مثلا هر سال ۲ تا جدید بگیرند.به همین خاطر بعضی از اساتید مجبورن بیان شهرستان.
در ضمن گفته های من هم با لبخند بیان شدند