(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ)ehsan_ei نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)ehsan_ei نوشته شده توسط: سلام بچه ها
من ۲۰۸الگوریتم و ۲۵۸ نرم افزار شدم. فکر میکردم الگوریتم شبانه دانشگاه تهران قبول شم چون تا پارسال با ۲۴۰ هم قبول می شدن. اما با کمال ناباوری دیدم نرم افزار روزانه تبریز قبول شدم! فکر میکردم حداقل شبانه فردوسی مشهد رو قبول شم. بچه ها من الان تو شوکم. من نرم فردوسی و اصفهان و شیراز رو قبل از تبریز زدم ولی قبول نشدم. این انصافه؟ چون فکر میکردم تا قبل تبریز یکی رو قبول میشم زدم روزانه تبریز. ایکاش اصلا نمیزدم و قبول نمی شدم. حالا من یه سوال ازتون دارم:
طبق قانون چون من روزانه قبول شدم حق شرکت در کنکور را تا ۲سال ندارم. حالا اگه من امسال برم ولی سال دیگه هم شرکت کنم و جایی که میخوام قبول شم واز جای فعلیم انصراف بدم چی میشه؟ از کجا میفهمن که من پارسال روزانه قبول شدم؟میشه کاری کرد که سال بعد هم حق کنکور دادن هم داشته باشم؟ حتی اگه شده امسال نروم!
خواهشا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده، دارم دیووونه میشم.
اصلا این دانشگاه تبریز چطوره در نرم افزار؟
سلام دوست عزیز
شما طبق قانون سنجش سال آینده به هیچ عنوان حق شرکت در کنکور ارشد را ندارید و اگر متوجه هم نشوند و شما قبول بشید بعدش قبولی را رد می کنند.انتقالی در مقطع ارشد خیلی سخته اما سالها قبل بعضی ها موفق شدند بگیرند اصولا دانشگاههای هم سطح با انتقالی موافقت می کنند البته امسال دیدم که تاکید شده به هیچ عنوان انتقالی داده نمی شود ولی فکر نکنم قطعی باشد بستگی به پشتکار و دلایل شما دارد
من در مورد تکمیل ظرفیت اطلاع زیادی ندارم ولی از سنجش بپرسید شاید توانستید در تکمیل ظرفیت جای دیگری قبول شوید
در آخرین حالتم باید به خداوند توکل کنید بروید تبریز که دانشگاه خوبی هست و فکر کنم از خیلی از دانشگاههای شهرستانها به دانشجو اهمیت بیشتری بدهند و اگر پشتکار زیادی داشته باشید مطمئن باشید که موفق می شوید
موفق باشید