(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)Ahad.mozafari نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: ۲۱۴ الگوریتم -> قبول نشدم شبانه
۲۵۷ نرم - > اراک
یه چیزی می خوام بگم ولی به کسی برنخوره..
سهمیه رتبه اولی واقعا ظلم در حق بقیه هست.
خیلی ناجوانمردانست.
یکی رو دیدم زده ۱۰۶۵ نرم با سهمیه(جهاد دانشگاهی) شبانه شریف نرم.
بعد یکی با ۱۵۰ باید بره فردوسی
شاید به نظر یا بعضی وقتها واقعا نا حقی باشه اما شما فرض کن ۷ یا ۸ ترم توی دانشگاه بهترین دانشجو باشی بعدش روز کنکور به هر دلیلی نتوانی خوب تست بزنی و یا مثل من کلا کار کردن بر روی پروژه را به خواندن کتاب تست ترجیح بدی و کنکور را ایده آل ندی آیا حقه که نتواند دانشگاه خوبی قبول بشه در صورتی که بعضی از شاگردهای متوسط با ۶ماه کلاس کنکور و کنکور آزمایشی میرند بهترین دانشگاهها و فقط کتاب تست را خواندند.
هر دوتا مشکلاتی و حق و نا حقهایی را دارند انشالله درست بشوند
موفق باشید
بله اگه طرف شگرد اول تو شریف باشه حرفی نیست.
ولی اگه با رتبه ۵۰۰۰۰ کارشناسی بره یه دانشگاه ... شاگرد اول بشه اون موقع مشکل داره.
حالا فرض کن طرف شاگرد اوله و رتبه ۱۰۰۰ آورده که زیاد هم سخت نیست آوردن این رتبه.
و یکی شاگرد دوم بوده با چند صدم اختلاف با اون نفر اول و اون شده رتبش ۱۵۰/
حالا این اولی میره شریف دومی می ره شهرستان.کجاش انصافه؟
من یه جا خوندم از هر ۴ نفر ۱ دونه سهمیه بر می دارن.انصاف نیس که.
من نمی خوام کاملا از این سهمیه دفاع کنم ولی چند تا نکته :
۱- کسانی که با سهمیه سهمیه شاگرد اولی پذیرش میشن یا با سهمیه جایابی ، جای کسی را تنگ نمیکنن ، چون مازاد بر ظرفیت است .
۲- فکر نکنین شاگرد اول شدن کار راحتیه و رتبه خوب ارشد شدن کار سختیه . چه بسا کسایی که از معدلاشون پیداست درس خون نبودن ولی با ۷ ماه درس خوندن بهترین رتبه ها را آوردن . شاگرد اول شدن در ۴ سال اتفاق می افته و ارشد قبول شدن یه پروسه چند ماهست.
۳- عنصر شانس را نمیشه نادیده گرفت ، به هر حال آیا شما می توانین اثبات کنین که قطعا هر کس تو کنکور ارشد بیشتر و حتی بهتر بخونه نتیجه بهتری هم میگیره؟
۴- و مهمترین نکته ، برای من قابل باور نیست که کسی با رتبه ۱۰۰۰ و سهمیه بتونه شریف قبول بشه . اصلا امکان نداره. طبق قانون ، هر کس باید ۸۰ درصد نمره تراز اون محل قبولی را حداقل بیاره که بتونه اونجا قبول بشه. ( البته قبلا ۹۰ درصد بوده الان بهتر شده D: ) پس مثلا من که رتبم ۹۹۹ شده بود اگه استفاده میکردم ، نمره ترازم تقریبا نزدیک به رتبه های حدود ۳۰۰ بود ، یعنی همون که میگن ۱/۳ میکنه تقریبا درسته و دیگه بهینه تر نمیشه.
سلام با تبریک به همه بچه ها
من کاملا موافق هستم که سهمیه شاگرد اولی کاملا غیر منطقی و نا عادلانه است چون که اولا از سهمیه بقیه دانشجوها کم میکنه چون وقتی یک دانشگاه مثلا ۳ تا استاد داره و این سه تا بتونن نفری ۶ تا دانشجو بگیرند(سهمیه استاد ها محدود است) چون سهمیه شاگرد اولی هست باید به جای ۱۸ تا ۱۳ تا ظرفیت لیست بدن و بقیه با شاگرد اولی پر کنند
به نظر من تو خیلی از دانشگاه آزاد و پیام نور و.. شاگرد اول شدن به سادگی قابل انجام اصلا هم نیاز به درس خوندن نداره
عنصر شانس در کسب نمره هم خیلی سهیمه مخصوصا تو دانشکاه هایی که هیت علمی ندارند و استاد مدعو می آرن که معمولا این استاد ها خوب نمره میدن که ترم بعد هم بچه ها بیان سمتشون
در مورد رتبه هم که
گفتید قابل باور نیست باید خدمتتون بگم که اونایی که معدل بالا می آرن(به همن روش هایی که ذکر شد) ۲ بار از این معدل استفاده میکنم
اونی که هزار شده و معدل مثلا۱۸ داره را با یک معدل ۱۴ که ۱۰۰۰ شده مقایسه کنید فرض کنید بدون تاثیر معدل هردو رتبه شون می شه ۱۰۰۰ حالا معدل تاثیر داده می شه شاگرد اول می شه ۸۰۰ (تاثیر ۲۰% معدل در کنکور)بعد به قول شما ۱/۳ میشه مشه ۲۶۶
و آخرین نکته این که دلیلی که امسال اوضاع خراب شده دقیقا همین شاگرد اولی ها هستند یادمه پارسال اوایل مهر بود جلوی دانشکده داشتم رد می شدم بعد دکتر میر عمادی گفت همه سهمیه ها را می ریزیم بیرون ۵۰ نفر بودن ولی زورش نرسید بعد امسال دانشچو ن
نگرفتن که مثلا سنچش ادب شه.(گرچه نمی شد هم بگیرند الان ظرفیت استاد ها پر شد ) ولی دودش رفت تو چشم بچه ها
بعدشم کسی که به حق شاگرد اول شده باشه نهایت ۱۰% تو کنکور خراب می کنه و تاثیر ۲۰% معدل هم دقیقا همینه که این ۱۰% را جبران کنه .خیلی بی انصافیه این سهیمه مسخره