یه صحبتی من داشته باشم با این چند نفر دوستی که داریم با هم پیش میریم واسه قبولی.
ببینید دوستان من تو خیلی از پست ها دیدم که بچه ها نسبت به چند تا از درساشون خیلی دلشوره دارن با اینکه حتی دارن می خوننش ها ولی بازم .... ،خیلی ها گسسته خیلی ها الگوریتم خیلی ها معماری و به نسبه هر کسی یه سری درس ها رو مشکل داره . مثلا من خودم ریاضی .
ولی این به نظر من یه چیز طبیعیه آخه من ندیدم واقعا کسی باشه که همه ی درس ها رو به طور کل مسلط و تو خوندنش مشکلی نداشته باشه اگه کسی هست بیاد بگه تا بهش جایزه بدیم
. من خودم با این که قبلا سیستم دکتر فهیمی و پریسیما آتاماژوری رو خوندم ولی بازم همین الانش توی بعضی جاهای پارسه گیر می کنم . دیگه این نیست که بخوام بگم تموم شد و من دیگه نمیتونم ای مبحثش رو یادش بگیرم ولش کن برو بعدی .
نخیر پس
هنر درس خوندن من که می خوام واسه کنکور بین خیلی ها قبول بشم کجا رفتش
اگه که ما می خوایم قبول بشیم پس باید یه تفاوتی داشته باشیم دیگه با بقیه .
من اینو مطمئنم ، البته خدا نکرده قصد توهینی ندارم (خیلی از این بچه ها که میان میگن مثلا من فلان درسو اصلا نمیفهمم) صد در صد یه جایی توی خوندن اون مبحثشون میلنگه و کم کاری میکنن، آخه بعضی هامون که عادتمونه تا یه چی رو یاد نمیگیرم یا ولش میکنیم یا سراغ یه فرده دیگه میریم که واسمون توضیح بده ولی هیچ وقت دیگه با خودمون فک نمیکنیم اگه که تلاش از خودمون باشه چه قد میتونیه توی یاد گیری ادامه مباحث کمک کنه (
حداقل به خاطر روح جنگندگیش) . اینو با ضرس قاطع میگم که اگه یه مطلبی رو درست و حسابی و با تمرکز بخونیم امکان نداره یادش نگیریم .بارها واسه من خودم پیش اومده که نشده یه چیزی رو یادش بگیرم ولی مطمئن بودم که خوب نخوندمش که یادش نمیگیرم . به عنوان مثال همین مبحث Follow توی کامپایلر شاید حدود یه ۱۰ باری شد خوندمش تا فهمیدم .
یادش بخیر چه قد حال کردم
شده که سه چهار دفعه همون مبحث رو بخونم . حتی بعضی مواقع رفتم توی کتاب هایی که یه جوری پیش نیاز اون مبحث حساب میشه رو خوندم . ولی آخر سر اون مطلبه رو واسه خودم جا انداختم .
واسه یه بار هم که شده وقتی یه مبحثی رو یادش نمیگیرم دوباره ، سه باره ، چهارباره ، یه کتابی دیگه تو اون مبحث حتی اگه که مجبور باشیم مباحث قبلی رو یه بار دیگه بخونیم ، هر جوری که شده بالاخره یادش بگیریم .
فرد تک کار تک می خواهد . جمله از خودم
من چون یه جورایی احساس مسئولیت کردم نسبت به این بچه هایی که داریم با هم می خونیم این حرفهارو زدم وگرنه من اصلا توی جایگاهی نیستم که بخوام کسی رو راهنمایی کنم .
خواستم تا اوله کاره یه نکته ای که می دونم رو واستون گفته باشم چون این راه طولانی باید با کمک به هم طی کنیم . دوستان دیگه چه آقایون و خانم ها که بعضی هاشون هم واسه خودشون ماشالله یه پا مشاورن هر نکته ای رو که می دونن بگن که استفاده کنیم .
حتما بگین
ببخشید زیاد حرف زدم . موفق باشین