(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: دوستان به سوال نفر قبلی من که سوال منم هست پاسخ بدین لطفا
برخی از دوستان به پذیرشی اشاره کردند که خود دانشگاه ها دارند در حالی که این پذیرش از طرف سازمان سنجش انجام میشه
بعد اگه مهر ماه اعلام کنند و قبلش ما با رتبه ی خود قبول شده باشیم و ثبت نام رو انجام داده باشیم باید چه کنیم؟
تمام امکانات قبیل خوابگاه و ... به این قبولی ها هم داده می شود؟ چون اگر مهر اعلام کنند که ظرفیت خوابگاه ها تا اون موقع پر میشه
لطفا جواب بدین که خیلی حیاتی شده
من خودم تماس گرفتم سنجش ، قبولی روزانه الزام آور نیست ، نکته اصلی اینجاست که طبق تماسی که داشتم و طبق فرم های خود این ثبت نام اینه که :
سازمان سنجش طبق نمره معدل و طبق تبصره یا براساس همون قضیه ۱۰ درصد یا براساس قضیه ۲۰% و رتبه کنکور سراسری، میاد دانشجویان را صرفا معرفی به دانشگاه میکنه.
پس این امکان وجود داره که سازمان سنجش شما را معرفی کنه ولی دانشگاه ، شما را قبول نکنه .
این نکته را در تماس تلفنی متوجه شدم ، همچنین اگه دقت کنین تو همین فرمهای ثبت نام یکیش اینه که کسایی که سال پیش معرفی شدن، تنها در صورتی میتونن امسال از این تسهیلات استفاده کنن که دانشگاهی که معرفی شدن اونها را قبول نکرده.
پس حتی اگه روزانه تهران هم دیدین سازمان سنجش معرفیتون کرده اولا خیلی خوشحال هم نشین چون ممکنه خود دانشگاه شما را قبول نکنه یا برای قبولی شما شرطی مثل داشتن مقاله و... بذاره چون این ظرفیتی بیش از ظرفیت معمولی دانشگاههاست و دانشگاهها مختارند که شما را قبول کنن یا نه و ثانیا در صورت معرفی حتی در روزانه ، هیچ الزامی نیست که شما برین ثبت نام کنین ،
البته ذکر این نکته ضروریه که اگه سازمان سنجش شما را به جایی معرفی کرد و شما نرفتین دنبالش دیگه امکان استفاده از این تسهیلات را ندارین مگه اینکه اون دانشگاه شما را قبول نکنه ! ولی میتونین کنکور بدین و مشکلی نداره ، اگه هم قبل اعلام نتایج معرفی شده ها دیدین جای خوبی تو کنکور امسال قبول شدین هم دیگه اصلا کاری به نتیجه این ندارین . هرچی میخواد باشه الزام آور برای شما و دانشگاه نیست.
تلفن سنجش: ۸۲۲۳۱۰۰۰ الی ۱