(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)arman405 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: ضمن اینکه وقتی می بینم خیلی از کسانی که بخاطر شهرستانی بودن یا بزاعت مالی کم توی شرایط نابرابر آموزشی قرار داشتند، از این جزوات و صداها استفاده می کنند و نتیجه می گیرند، دلم نمیاد این افراد رو محروم کنم!
بچه کارگر شهرستانی چطوری بیاد تهران کلاس؟ همه چیز مملکت درسته که گیر دادین به این موضوع؟
اگه قرار بود کپی رایت باشه اول باید بریم حق نشر ویندوز رو بدیم که به لطفش میایم اینجا پست میدیم...واقعا که بعضی ها چشماشون رو میبندن و اظهار فضل میکنن.
واقعا این طرز تفکر اشتباهه. اگه این طور باشه خدایی نکرده، از این به بعد تمامی افراد بی بضاعت باید از دیوار خونه ی مردم برن بالا. چرا چون بی بضاعت اند دیگه ... ها ؟؟؟؟
اگه توی یه مملکت یه چیزایی مشکل داشت ما هم مجازیم هر کاری خواستیم بکنیم...؟؟
در مورد حق نشر ویندوز باید خدمت شما و تمامی افرادی که در این باره اطلاعی ندارند عرض کنم نه ما عضو سازمان مشترک جهانی(WTO) هستیم و نه قراردادی با آن ها برای رعایت حقوق نرم افزاری مان داریم. طبق نظر مرجع تقلید بنده استفاده از نرم افزارهای خارجی که ما قراردادی با آن ها نداریم اشکالی ندارد. لطفا کمی در این باره تحقیق کنید. بد نیست...
Fardad-A، در تاریخ ۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
شما نظرتون را گفتید . ما هم ویس ها را منتشر میکنیم چون اطمینان داریم با رضایت استاد ضبط شده.
اگه به اعضاء توهین کنید از این انجمن اخراج میشید.
شما اگه وکیل آموزشگاه هستید لطف کنید بجرم تخلف قانونی من را مورد پیگرد قرار بدین.