(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: الان هر کسی از جاش بلند شده پیام نور قبول میشه...یکم فکر کنید اون زمانی که کنکور سراسری می دادید...یعنی هیچ فرقی بین اون که دولتی خونده با اون که پیام نور خونده نباشه!!!تا جایی هم که من خبر دارمو دارم دوستامو تو پیام نور میبینم نمره میانترم همه پیام نوری ها دست استاد هستش و ۶ رو همه استادا میدن
بحث راجع به پیام نور نیست ولی چن تا نکته رو خیلی می بینم توی تاپیکها نادیده گرفته میشه.
درسته که ظرفیت قبولی توی پیام نور خیلی خیلی زیاده ولی:
۱-به شخصه افراد بااستعداد زیادی رو میشناسم که فقط به خاطر غیرحضوری بودن کلاسها به پیام نور میرن. چون فرصتشون محدود هستش. بنابراین این جمله شما که هر کسی از جاش بلند شده پیام نور قبول میشه کمی به دور از ادب و اجحاف به اونهایی هست که به هر دلیلی توی پیام نور درس میخونند و از نظر استعداد لیاقت حضور توی دانشگاههای سطح بالاتری رو داشتن. نمونه ش دوستانی که با وجود همه سختیهای نمره و معدل و .. توی ارشد رتبه های خوبی به دست آوردن و خوشبختانه کم هم نیستند.
۲-سطح همه دانشگاههای پیام نور یکسان نیست. این طور نیست که پیام نور شهرهای کوچیک با پیام نور شهرای بزرگ الزاما یکی باشه از نظر علمی و سطح استادها و غیره. بنابراین این درست نیست که میانترم دست استاده و به همه شش رو میده و ...
۳-سطح سوالات دانشگاه پیام نور توی بعضی از درسها مثل هر داشنگاه دیگه ممکنه پایین باشه. قبول دارم اینو. ولی بعضی از امتحانات چون تستی هستند بعضا سوالاتی توی سطح نزدیک به ارشد داده میشه.
۴-پیام نور از نظر نمره گرفتن (به هر حال برای همه مهمه نمره گرفتن دیگه) یه مزیتهایی داره و یه کمبودهایی. توی پیام نور امتحان به صورت سراسری هست. جزوه (که توی خیلی از دانشگاههای دیگه فقط جزوه گفته میشه, حداقل توی مصاحبه های مانشت قابل مشاهده ست) وجود نداره. یه منبعی معرفی میشه که غالبا هم منابع سنگینی هستند و شما باید از اون امتحان بدید. توی پیام نور این طور نیست که امتحان میان ترم از نصف کتاب و امتحان پایان ترم از نصف دیگه کتاب باشه.
از این زاویه نمره گرفتن توی پیام نور بسیار مشکلتر از خیلی دیگه از دانشگاههاست.(البته مطمئنا غیر از دانشگاههای سطح اول)