(۲۹ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: من دو سه تا پروژه باهاش نوشتم . سوالتونو بفرمایید بلد بودم در خدمتم.
سلام آقای پارسا خوبید؟ من هم یه پروژه دارم تو مطلب که خطا دارم، عنوانش تشخیص احساسات در چهره هست، از پایگاه داده FERET دو حالت رو انتخاب کردم البته روالش به این صورت هست که مثلا چند تا فریم متوالی از یه شخص گرفته شده تا از حالت خنثی به خوشحال رسیده از بین چندحالت سه حالت رو در نظر گرفتم(natural , natural-happiness , happeness) که با روش LBP-TOP کار میکنه حالا کدش رو نوشتم یه سری خطاهای بیخود داره فایل رو ضمیمه می کنم یه نگاهی بندازید بهش ، ممنون میشم زود جواب بدید آخه فوریه فوری هست
clc
clear all
close all;
%%VolData=zeros([640 480 300],'unit8');
j=1;
for i=1:129
face(j)=imread(['G:\Users\maryam\Documents\MATLAB\natural\' num2str(i) '.png']);
if(ndims(face(j))==3)
face(j)=rgb2gray(face(j));
end
face(j+1)=imread(['G:\Users\maryam\Documents\MATLAB\natural-happiness\' num2str(i) '.png']);
face(j+2)=imread(['G:\Users\maryam\Documents\MATLAB\happiness\' num2str(i) '.png']);
VolData(i)={face(j),face(j+1),face(j+2)};
% if(ndims(VolData(i))==3)
% VolData(i)=rgb2gray(VolData(i));
% end
%image=double(imresize(image,[640,480]));
%wcompress('c',image,image,COMP_METHOD)
%image=imwrite(image,'image.png','qulity',75);
VolData(i)=double(imresize(VolData(i),[440,280]));
j=j+3;
%%image=float(imresize(image,[540,380]));
%%VolData=image;
%%pack('G:\Program Files\MATLAB\workspace\STLBP_Matlab\happiness\');
VolData(:,:,i)=VolData(i);
%%%VolData=new(:,:,i);
end
Histogram=LBPTOP(VolData,1,1,[8 8 8],2,2,1,0,0);
bar(Histogram)
ببخشید مایه آبروریزی هم هست ولی آپلود نشد فایل هام ، خواستم تابعی که نوشتم رو هم بزارم نشد.
و دو تا سوال دیگه ؟ چطوری میشه حجم تصاویر ورودی رو کم کرد (الآن تصویر های من ۶۴۰*۴۸۰ هستند من اینجا سایزو کم کردم که مطوینا در دقتش تأثیر میزاره شما راه دیگه ای سراغ ندارید)؟ و اینکه شما تمام حالات پایگاه داده FERET رو دارید به من بدید
ممنون