(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)talash نوشته شده توسط: من خودم بین سنجش و مهستان و نصیر بررسی کردم
نصیر ازمون هاش هر ۲ هفته یکباره و این به نظرم بهتره.زمان شروع ازمون هاش مثل همه موسسات غیر از مهستان ۲۸ مهر هست و در تاریخ ۸ دی داوطلب همه درسهاش تموم میشه و میره برای دوره.
مهستان که هم از همه دیرتر شروع میکنه و هم ماشالا از همه دیرتر تموم میکنه. ۵ ابان شروعشه و ۲۹ دی تازه ازمون ۵۰ درصد دومش هست.ازمون هاشم ۲۵ درصدی هست ولی اکثرا ۳ هفته یکباره که به نظرم جالب نیست
سنجش هم برخلاف همه موسسات که کتاب ها رو به ۴ قسمت تقسیم کردن و ۲۵ درصد به ۲۵ در صد امتحان میگیرن.کتاب ها رو به ۳ قسمت تقسیم کرده و شده سه تا یک سوم. تازه عجیب تر اینه که داوطلب باید یک سوم درس رو در دو هفته بخونه.در صورتیکه تو نصیر ۲۵ درصد درس رو تو ۲ هفته باید خوند که این خیلی معقول تره.
نصیر هم که در سایتش طراحان ازمون هاش رو برخلاف موسسات دیگه معرفی کرده که دیگه هیچ کدوم نیاز به معرفی ندارن.دکتر اجلالی، یوسفی،فیلی،کارگهی،ابراهیمی مقدم،خلیلی فر
من خودم اول میخواستم مهستان ثبت نام کنم ولی ۳ دلیل باعث شد که الان دیگه تو فکر این هستم که نصیر رو ثبت نام کنم
۱-برنامه ریزی خیلی بد مهستان.یعنی شروع از همه دیرتر وپایان از همه دیرتر
۲-ازمون های نصیر ۲ هفته یکباره ولی برا مهستان ۳ هفته یکبار
۳-وجود معروفترین استادان کامپیوتر برای طراحی سوال در نصیر
دوستان نظرشون رو بگن
دوسته عزیز مهستان برنامه آزمونهاش تغییر کرده
۸/۵
۸/۲۶
۰۹/۱۰
۱۰/۱
۱۰/۲۲
۱۰/۲۹
۱۱/۶
۱۱/۱۳
فقط بین ۲۵ درصدهاش آزمون ۳ هفته هست و بقیه اینطور نیست درسته ۱۰/۲۹ کل مطالب ۵۰ درصد دومه اما ۱۰/۲۲ کله کتاب تموم شده
جامعه آمار نصیر کمه مخصوصا نصیر تو اکثر شهرستانها که نمایندگی نداره
مهستان تو کامپیوتر و آی تی قویه چون با استادهای پوران همکاری داری
خب بله میدونم که مهستان برنامه ازموناش تغییر کرده نصیر هم تغییر کرده.
توجه نکردید من منظورم این بود که مهستان ۲۹ دی تازه ۵۰ درصد دوم رو امتحان میگیره .اما برای نصیر ۵۰ درصد دوم۸ دی هست که میبینین ۳ هفته مهستان عقب تره!!!! تازه اگه به قول شما بخوایم ۲۵ درصد چهارم رو حساب کنیم که دیگه بدتر نصیر ۲۵ درصد چهارمش ۲۴ اذر هست ولی مهستان ۲۵ درصد چهارمش ۲۲ دی هست!!!! یعنی یک ماه دیرتر از نصیر.
زمان بندی پارسه هم غیر از یک ازمونش ۲ هفنه یکباره مثل نصیر
نصیر از امسال در تبریز و اصفهان هم نمایندگی زده
پوران هم که معروف ترین استاداش استادهایی هستن که در نصیر هم هستن مثل یوسفی و خلیلی فر و ابراهیمی مقدم
جالبه بدونید یوسفی و خلیلی فر هم برای نصیر سوال طرح می کنند هم برای مهستان