(۱۴ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: چون برای آزمون جامع ما قبلش درسها رو خوندیم در این ۲ هفته با توجه به اینکه ۱۲ درس( ریاضی مهندسی و زبان هیچی) در ۶ روز هر کدام را با چشم مرور می کنم( کاری که برای ۵۰% اول پاسه کردم)
بقیه ۶ روز رو به تست های جامع اختصاص می دادم. هر تستی که غلط می زدم به منبع و جزوه اون قسمت مراجعه می کنم و دوباره مرور می کنم.
توی ۶ روز می شه سوالات ۳ سال رو بررسی کرد
البته این شرایط وقتی قابل اجراست که درسها رو کامل خونده باشی
اگه کامل درسا رو نخونده باشین چی کار می کنید؟؟؟
من برای ۵۰% اول آمار رو نرسیدم تموم کنم. اول اونو تموم کردم. البته چون فقط یک درس بود این کار رو انجام دادم.
وقتی تعداد درسهای باقیمانده زیاد بشه بهتره اولویت بندی کنید.
یعنی اگر از مشترک باقی مانده حتمام اونها رو تموم کنید.
بعد سراغ تستها برید. بقیه رو در کنار تستها مطالعه کنید.
اگر بنا به استعداد خودتون ۵۰% به بالا احتمال می دید درسی رو نمی تونید کامل کنید تا جایی که خوندید تسلط رو به بالای ۸۰% برسونید. اگر وقت اوردید بعد ادامه رو مطالعه کنید.
من در ابتدا ریاضی مهندسی رو حذف نکرده بودم. دو فصل اول پارسه رو خونده بودم. ولی دیدم باید تمام تستها رو کار کنم که مسلط بشم.از طرفی به تست های آمار هم نمی رسیدم. برای ۵۰% ریاضی مهندسی رو کنار گذاشتم و تست های آمار رو بیشتر روش وقت گذاشتم.
اگر در انتها وقت اوردم تست های دو فصل اول ریاضی مهندسی رو کامل می کنم و بقیه شو بی خیال می شم.
خدا را شکر برای ۵۰% اول پارسه رتبه م ۲ رقمی شد که برای خود من پیشرفت خوبی بود.