سلام.
ممنون از راهنماییتون
اما پس اون لینکای که گذاشتم چی ؟؟؟!
اخه نوشته واسه ارشد الکترونیک ازبین بچه های کامپیوتر فقط گرایش سخت می تونه و واسه مخابرات نوری هم اصلا کارشناسی کامپیوتر نمی تونه شرکت کنه!
تازه همین مطلبی که در مورد مخابرات نوری نوشتن مصوب سال ۸۷ هست و نمی شه گفت قدیمیه...
(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: تا اونجایی که من اطلاع دارم این طور نیست! مثلا اقای موج در همین جا رشته ای که برای ارشد امتحان دادن با کارشناسیشون کاملا متفاوته و نمونه های زیادی هست. فقط طبق اطلاعات من پیش نیاز می خورید. بهتره در این زمینه به دفترچه کنکوری که سازمان سنجش ارائه میده مراجعه کنید.
یعنی شما می گید اگه قرار بود مشکلی پیش بیاد واسه اقای موج توی همون مرحله تعیین رتبه باید پیش می یومد یعنی بعدا گیر نمی دن؟؟
دفترچه ثبت نام ارشد ۹۱ رو هم زیر و رو کردم فقط پایین صفحه ۴ش اینو دیدم :
کلیه فارق التحصیلان دوره های کارشناسی مورد تایید(بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی) می توانند در ازمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل در رشته های امتحانی گروه علوم انسانی،علوم پایه ،فنی و مهندسی،کشاورزی،هنر و دامپزشکی(بجز کد رشته های امتحانی که شرط عنوان مدرک تحصیلی مشخص،در ان ها اعمال و در جدول رشته های امتحانی درج گردیده )ثبت نام و شرکت نمایند.
تحصیل در دوره کارشناسی ارشد منوط به قبولی در ازمون ورودی و گذراندن دروس پیشنیاز به تشخیص گروه اموزشی مربوطه بوده و هزینه دروس پیشنیاز نیز توسط دانشجو پرداخت خواهد شد.
توی جدول رشته ها هم نگا کردم روی گرایشای برق و بیش تر رشته های دیگه شرطی اعمال نشده بود .