۰
subtitle
ارسال: #۱

Max heap
سلام.
سوال زیر فاقد گزینه ست,ممنون میشم جواب بدین.
سوال:
یک هرم بیشینه حاوی همه اعداد ۱ تا ۱۰۲۳ است.چه تعداد از اعداد بیشتر از ۱۰۰۰ می توانند برگ باشند؟
حداکثر چه تعداد از این اعداد میتوانند هم زمان برگ باشند؟
سوال:
یک هرم بیشینه حاوی همه اعداد ۱ تا ۱۰۲۳ است.چه تعداد از اعداد بیشتر از ۱۰۰۰ می توانند برگ باشند؟
۱
ارسال: #۲

Max heap
ممنونم از سوال قشنگتون. بهتره برای رسیدن به جواب درخت رو ترسیم کنید. البته همه درخت رو لازم نیست ترسیم کنید بلکه شاخههای پایینی رو رسم کنید.
در max-heap بزرگترین عدد در ریشه قرار میگیرد و فرزندها دارای مقدار کمتری هستند. به همین دلیل شما مجبور هستید که در یکی از شاخهها(حداقل) از ۱۰۲۳ شروع کنید و تا ریشه که در ردیف ۱۰ام درخت قرار دارد پایین بیایید. حالا با اعداد باقی مانده سعی کنید که یک max-heap بسازید که اعداد بالاتر از ۱۰۰۰ را داشته باشد.
متاسفانه من الان نمی تونم شکلش رو براتون ترسیم کنم. با محاسبات من جواب برابر با ۸ خواهد بود.
در max-heap بزرگترین عدد در ریشه قرار میگیرد و فرزندها دارای مقدار کمتری هستند. به همین دلیل شما مجبور هستید که در یکی از شاخهها(حداقل) از ۱۰۲۳ شروع کنید و تا ریشه که در ردیف ۱۰ام درخت قرار دارد پایین بیایید. حالا با اعداد باقی مانده سعی کنید که یک max-heap بسازید که اعداد بالاتر از ۱۰۰۰ را داشته باشد.
متاسفانه من الان نمی تونم شکلش رو براتون ترسیم کنم. با محاسبات من جواب برابر با ۸ خواهد بود.
ارسال: #۳

RE: Max heap
(۰۵ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: ممنونم از سوال قشنگتون. بهتره برای رسیدن به جواب درخت رو ترسیم کنید. البته همه درخت رو لازم نیست ترسیم کنید بلکه شاخههای پایینی رو رسم کنید.
ممنون آقای دکتر, به جواب رسیدم.
خیلی خوبه که تو مانشت سوال بی جواب نمی مونه.
۰
ارسال: #۴

(۰۵ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: سلام.
سوال:
ارتفاع درخت ۱۰ میباشد(ریشه در سطح ۱ فرض شده) چراکه میدانیم یک هرم بیشینه یک درخت متوازن است پس باید ارتفاع آن ۱۰ باشد(برگها در عمق ۱۰) . با توجه به تعریف هرم بیشینه باید والد هر گره از خود گره بزرگتر باشد پس برای داشتن بیشترین تعداد عنصر بزرگتر از ۱۰۰۰ باید یک مسیر (زیر درخت چپ)داشته باشیم بطول ۹ (غیر ریشه ۱ -۱۰ =۹) که عناصر با افزایش ارتفاع کوچکتر شوند، مسیر دیگر یا در واقع زیر درخت دیگر مهم نیست فرض کنید از ۹۹۹ شروع به کم شدن میکند( از بالا به پایین عناصر کوچکتر میشود) . در واقع ۹ مقدار را باید از دست بدهیم تا به سطح برگها برسیم و از خود دهمین مقدار شروع میشود (۱۰-۱۰۲۳) تا به ۱۰۰۰ برسیم
نتیجه: تعداد عناصر برگ بزرگتر از ۱۰۰۰ برابر است با ۱۴ = ۹ - ۲۳
توجه: مقدار ۲۳ در بالا تعدا عناصر بزرگتر از ۱۰۰۰ است
۰
ارسال: #۵

منم برای حالت همزمان ۸ بدست آوردم.
همونطور که Masoud05 گفت ارتفاع ۱۰ هست و ۹ مقدار از دست میدهیم که به برگ برسیم و دو تا رو توی برگ قرار دهیم.۱ مقدار دیگر هم در ارتفاع ۹ از دست میدهیم و دو تای دیگه رو در برگ قرار میدهیم.با از دست دادن دو مقدار در ارتفاع های ۸ و ۹ باز می توانیم دو تای دیگه رو در برگ قرار میدهیم.و در نهایت باز دست دادن یک مقدار در ارتفاع ۹ می توانیم دو تای دیگه رو در برگ قرار میدهیم.که در مجموع میشود ۸ تا در حالت هم زمان.
همونطور که Masoud05 گفت ارتفاع ۱۰ هست و ۹ مقدار از دست میدهیم که به برگ برسیم و دو تا رو توی برگ قرار دهیم.۱ مقدار دیگر هم در ارتفاع ۹ از دست میدهیم و دو تای دیگه رو در برگ قرار میدهیم.با از دست دادن دو مقدار در ارتفاع های ۸ و ۹ باز می توانیم دو تای دیگه رو در برگ قرار میدهیم.و در نهایت باز دست دادن یک مقدار در ارتفاع ۹ می توانیم دو تای دیگه رو در برگ قرار میدهیم.که در مجموع میشود ۸ تا در حالت هم زمان.
ارسال: #۶

(۰۵ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۰ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط: منم برای حالت همزمان ۸ بدست آوردم.ممنون از توضیحتون خیلی جامع و کامل بود.
۰
ارسال: #۷

Max heap
نقل قول: ارتفاع درخت ۱۰ میباشد(ریشه در سطح ۱ فرض شده) چراکه میدانیم یک هرم بیشینه یک درخت متوازن است پس باید ارتفاع آن ۱۰ باشد(برگها در عمق ۱۰) . با توجه به تعریف هرم بیشینه باید والد هر گره از خود گره بزرگتر باشد پس برای داشتن بیشترین تعداد عنصر بزرگتر از ۱۰۰۰ باید یک مسیر (زیر درخت چپ)داشته باشیم بطول ۹ (غیر ریشه ۱ -۱۰ =۹) که عناصر با افزایش ارتفاع کوچکتر شوند، مسیر دیگر یا در واقع زیر درخت دیگر مهم نیست فرض کنید از ۹۹۹ شروع به کم شدن میکند( از بالا به پایین عناصر کوچکتر میشود) . در واقع ۹ مقدار را باید از دست بدهیم تا به سطح برگها برسیم و از خود دهمین مقدار شروع میشود (۱۰-۱۰۲۳) تا به ۱۰۰۰ برسیم
نتیجه: تعداد عناصر برگ بزرگتر از ۱۰۰۰ برابر است با ۱۴ = ۹ - ۲۳
توجه: مقدار ۲۳ در بالا تعدا عناصر بزرگتر از ۱۰۰۰ است.
دوست عزیز جوابتون درست نیست.
درسته که با فدا کردن ۹ تا می رسیم به برگ اما این تنها برای برگ شدن یکی از اعداد بین ۱۰۰۰ تا ۱۰۲۳ کافیه. برای ساخت برگ بعدی مجبور میشیم که از مسیرهای کناری برسیم به برگ. و برای رسیدن به اونها هم برخی از اعداد بین ۱۰۰۰ تا ۱۰۲۳ تلف خواهند شد.
من در جوابی که به سوال دادم کوچکترین شکی رو ندارم.
راستی توجه داشته باشید که max-heap یک درخت کامل است.
۰
ارسال: #۸

من راه حل خودم رو گفتم .
توی کتاب پوران هم شبیه به حل من و جوابی که من دادم اومده اصلاً این تست کنکور علوم ۸۳ بوده.
البته توی صورت سوال گفته در پایین ترین سطح و نه برگ . مگه منظور از آخرین سطح برگ نیست؟
در ضمن توی گزینهها حداقل گزینه ۱۰ هست!!!
توی کتاب پوران هم شبیه به حل من و جوابی که من دادم اومده اصلاً این تست کنکور علوم ۸۳ بوده.
البته توی صورت سوال گفته در پایین ترین سطح و نه برگ . مگه منظور از آخرین سطح برگ نیست؟
ارسال: #۹

(۰۵ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من راه حل خودم رو گفتم .سوال علوم کامپیوتر همون قسمت اول سوال اینجا هست و منظورش تعداد اعدادی هست که توی پایین ترین سطح می تونند باشند.ولی حرفی از همزمانی نیاورده.و جوابی که شما هم دادید برای این قسمت بود.
ولی جوابی که من و دکتر دادیم برای قسمت دوم سوال بود که گفته بود که همزمان برگ باشند.من دیدم قسمت اول ساده است و شما هم جوابشو دادید برای همین فقط قسمت دومو جواب دادم.
۰
ارسال: #۱۰

Max heap
من فکر میکردم تنها حالت همزمانی مد نظر بوده. جواب شما برای سوال اولش درسته و تعداد همونیه که شما گفتین.
۰
۰
ارسال: #۱۲

با توجه به شکل فقط ۸ برگ داریم که می توانند اعداد بیشتر از ۱۰۰۰ باشند.
۰
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فصل HEAP از کتاب ساختمان داده طورانی (پارسه) | tourani | ۳۷ | ۴۰,۰۳۹ |
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۱۹ ب.ظ آخرین ارسال: hossein4070 |
|
سوالی از max-heap | sir_ams | ۳۳ | ۲۳,۹۵۸ |
۲۸ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: سیمول |
|
روش تبدیل یک لیست صعودی از اعداد به max heap | peace2013 | ۳ | ۳,۲۹۳ |
۱۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۴۰ ب.ظ آخرین ارسال: msour44 |
|
تعداد min heapها؟ ۹۰ it | reza.bsh | ۲ | ۲,۵۴۶ |
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ب.ظ آخرین ارسال: reza.bsh |
|
مرتبه heapsort | مهرگان | ۲ | ۱,۷۷۷ |
۱۳ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ق.ظ آخرین ارسال: LEA3C |
|
الگوریتم MIN-MAX | alifarokhi | ۲ | ۴,۸۶۳ |
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ آخرین ارسال: gunnersregister |
|
تعداد مقایسه برای min-heap کردن یک max-heap | rezajam | ۴ | ۴,۵۸۰ |
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ آخرین ارسال: sali_h |
|
آیا این زبان مستقل از متن است؟؟ K<=max(i,j) | Imankhani | ۸ | ۷,۴۲۹ |
۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ آخرین ارسال: ریحان |
|
MinMax Heap | rezajam | ۱ | ۱,۶۰۶ |
۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ آخرین ارسال: A V A |
|
درخواست حل یک سوال (حذف از min heap) | mmamadi49 | ۳ | ۱,۸۹۸ |
۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: Densike |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close