زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۱۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
RE: [دانلود] جزوه و صدای نظریه زبانها، دکتر کارگهی
(۳۰ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: با عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیزم
اول از از همه بر خودم لازم می دونم تشکری ویژه از آقا هاتف عزیز داشته باشم
این مجموعه ( جزوه و ویس دکتر کارگهی ) برای من بسیار مفید بود
امروز این درسو تموم کردم و در حال حاظر در این درس در شرایط خوبی قرار دارم و اینو مدیون آقا هاتف عزیز هستم که بدون چشم داشت این لطفو به ما داشته.
دکتر کارگهی بسیار دقیق و جالب درس می دن. ایشون نظر منو کلا راجع به ریاضیات عوض کردند. تسلطی که ایشون به مطالب دارن برای من بسیار عجیب و جالب است. بسیار دوست دارم در مقاطع بالاتر حتما در خدمت ایشون باشم.
از این حرف ها گذشته، جزوه و ویس آقا هاتف کمی ناقصه !
البته من همینطور که با جزوه و صدا پیش می رفتم این مشکلاتو رفع می کردم. در واقع نسخه ای از ویس و جزوه که من تو کامپیوترم دارم هیچ نقصی نداره. البته بسیار خوشحال می شم اونو در اختیار دوستان قرار بدم اما سرعت اینترنت به من این اجازه رو نمی ده !
یکی از این نقص ها که می تونه بسیار مشکل ایجاد کنه اینه که صدا های جلسه ۱۱، جزوه ندارند.
من از روی صدا، کتاب لینز و جزوه ای که ملقب به "جزوه بنیاد شمس" است، جزوه این جلسه را تهیه کرده ام که به پیوست در اختیارتون قرار می دم.
جزوه در قالب فابل word می باشد و مطمئنا خالی از اشکال نیست. خواهش می کنم اگر کسی این جزوه رو مطالعه کرد و ایرادی پیدا کرد منو هم در جریان بزاره.
ممنونم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام . میشه برای منم جزوه تون فرستین . برای من not valid میزنه