(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ق.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: (12 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)eagle نوشته شده توسط:
ممنون از توصیه هاتون اما بیشتر مشکلم اینه که به تقسیم بندی و برنامه ریزیم نمیرسم. نمیدونم چه جوری تقسیم بند ی کنم که واسه مبحث های وقت گیر بیشتر وقت بذارم برای آسون تر ها کمتر که نگران تموم نکردن و بهم ریختن برنامه هام نباشم و با آرامش روی یه مبحث وقت بذارم. مشکلم بیشتر اینه وگرنه منم می خوام که الکی پیش نرم
تقسیم بندی و همونطور که بچه ها گفتن میتونی از روی پارسه و نصیر هم بخونی ...
من تقریبا سیستم بی برنامه - با برنامه دارم
یعنی میدونم چی باید بخونم ...همونو استارت میزنم ... اونی که حسش اومد ... یا اونی که حسش میاد که دارم عقب میوفتم
ولی از اونجا که ساعت مشخصی ندارم و سر زمانبندی خاصی نیس ... و آزاد آزاد ... یه جواریی بی برنامه ....یه جورایی حسیه ولی افراط و تفریط نمیکنما
خوبیش اینه استرس ندارم
و خوب میخونم .. نا امید نمیشم ....
شاید بشه گفت بدیه این سیستم اینه که آینده روشنی دیده نمیشه .... از اونجایی که منم مثل شما همش برنامه هام بدلایل مختلف بهم میخورده و نا امیدم میکرد این سیستم خیلی به من کمک کرده.
(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)eagle نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: مگه کتاب سیستم عامل پارسه دکترحقیقت با این جزوه که درلینک زیره فرق داره ؟!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کتاب مطالبو ریزتر و کاملتر گفته....
جزوه هم خوبه ... ولی به کاملیه کتاب نیست
دوستان عزیز به نظرتون ارزش داره PDFی که با این ویس هست رو پرینت کنم، آخه خوندن از روی مانیتور برام سخته(پرینت کنم و با یه Player صداش رو گوش بدم)، نمی دونم ارزش داره این رو پرینت کنم یا هزینه اش رو بذارم برم یه کتاب سیستم عامل بخرم؟
به نظرم اکه از اونایی هستی که کم حوصله ای واسه خوندن کتاب ... اینکاری که گفتی کمکت میکنه ....
من چون قبلا اطلاعاتم نسبت به این درس خوب بود زمان واسه گوش دادن نمیزارم و خودم میخونم
ولی الگوریتم اینکارو نکردم ... منم ویس و جزوه الگوریتم جلو میرم
خانوم zeinab من متاسفانه اط شبکه اطلاعاتی ندارم ... باید دوستان بگن
سرکار Saadaat : فک کنم پارسه تک فروشی کتاباشو میده بیرون ....