زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۱۰:۰۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

یورو ۲۰۱۲

نظرسنجی: قهرمان مسابقات یورو ۲۰۱۲ کدام تیم خواهد بود؟
این نظرسنجی بسته شده است.
  • ۳۰/۸۸%
    آلمان ۳۰/۸۸%
۲۱ ۳۰/۸۸%
  • ۷/۳۵%
    هلند ۷/۳۵%
۵ ۷/۳۵%
  • ۲/۹۴%
    پرتغال ۲/۹۴%
۲ ۲/۹۴%
  • ۳۵/۲۹%
    اسپانیا ۳۵/۲۹%
۲۴ ۳۵/۲۹%
  • ۷/۳۵%
    ایتالیا ۷/۳۵%
۵ ۷/۳۵%
  • ۸/۸۲%
    انگلیس ۸/۸۲%
۶ ۸/۸۲%
  • ۴/۴۱%
    فرانسه ۴/۴۱%
۳ ۴/۴۱%
  • ۰%
    سوئد ۰%
۰ ۰%
  • ۱/۴۷%
    روسیه ۱/۴۷%
۱ ۱/۴۷%
  • ۱/۴۷%
    سایر تیم ها ۱/۴۷%
۱ ۱/۴۷%
در کل ۶۸ رأی ۱۰۰%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

ارسال: #۱۶۶
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۶ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
این خانم لونا وقتی ایتالیا افتضاح بازی میکنه هیچ وقت تاکید نمیکنن که ایتالیا قهرمانه!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۶۷
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۷ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
مگه ایتالیا افتضاحم بازی می کنه؟ ایتالیا قهرمانه! Big Grin

to get something you've never had, you have to do something you've never done
 سپاس‌گزاری شده توسط: Avicenna , Shiny
ارسال: #۱۶۸
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
گویا ایتالیا-کرواسی رو یادتون رفته؟!
ارسال: #۱۶۹
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۵۳ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
همون بازی که یکم بدشانس بودیم دیگه! به هر حال تو این بازی های گروهی این مشکلات کوچک معلوم بشه بهتره تا تو فینال! ما داریم بازی به بازی بهتر میشیم تا قهرمان شیم!Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: Avicenna
ارسال: #۱۷۰
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۰۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ، توسط Avicenna.)
یورو ۲۰۱۲
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اگه بازی اسپانیا با کرواسی مساوی با نتیجه ۲-۲ یا بیشتر بشه ایتالیا صعود نمی کنه.

امیدوارم چنین اتفاقی نیفته! دلبوسکه گفته که کلاس فوتبال اروپا بالاتر از این حرفاست و ما به این چیزها فکر نمیکنیم! من کلا با این مربی ایتالیا و سیستمش مشکل دارم ولی بنظرم حق ایتالیا خیلی بیشتر از اینهاست! خصوصا قدرت اصلی تیم های ایتالیایی تو مرحله حذفیه! آخه کرواسی هم شد تیم؟ Smile فرضا بالا بیاد! شخصیت قهرمانی ندارن که این تیما! Big Grin ما امشب همه لاجوردی هستیم! Smile

(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  مگه ایتالیا افتضاحم بازی می کنه؟ ایتالیا قهرمانه! Big Grin

حتما اشتباهی شده! کجا افتضاح بازی میکنه؟ اصلا کی گفته ۳-۵-۲ پراندلی منسوخ شده؟ Big Grin مدرن ترین سیستم حال حاضر دنیاست! Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: luna
ارسال: #۱۷۱
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۱۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
RE: یورو ۲۰۱۲
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  همون بازی که یکم بدشانس بودیم دیگه! به هر حال تو این بازی های گروهی این مشکلات کوچک معلوم بشه بهتره تا تو فینال! ما داریم بازی به بازی بهتر میشیم تا قهرمان شیم!Big Grin
بدشانس بودید؟!! این طرفدار افراطی که میگن منظور هموین شما هستیداTongue اون بازی همین که نباختید جلوی کرواسی یعنی شانس آوردید!
اینکه تیمی جلوی کرواسی تا مرز باخت بره از کی تا حالا مشکل کوچیک محسوب میشه؟!

اون ۶ نفری که به هلند و روسیه رای دادن کجان؟Tongue

ولی جدای از کل کل خیلی دوست دارم آلمان با اسپانیا رو در رو بشه که دیگه چون حذفی هم هست دیگه نتونن هیچ کدوم به مساوی راضی باشن.
ارسال: #۱۷۲
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۲۴ ب.ظ
من معذرت میخوام تو پست قبلیم انگاری زیادی خشونت به خرج دادم Big GrinTongue
الان متنبه ام ، شرمنده ام!
فقط میخواستم به عنوان ختم ماجرا بگم : آلمان قهرمانه Cool

If one can do it , U too can do it
If none can do it , U must do it

حالم به هم می خوره از فرشته های الکی / این همه از ما بهترون، قدیسای دروغکی...
ارسال: #۱۷۳
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۳۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ، توسط luna.)
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط:  
(29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اگه بازی اسپانیا با کرواسی مساوی با نتیجه ۲-۲ یا بیشتر بشه ایتالیا صعود نمی کنه.

امیدوارم چنین اتفاقی نیفته! دلبوسکه گفته که کلاس فوتبال اروپا بالاتر از این حرفاست و ما به این چیزها فکر نمیکنیم! من کلا با این مربی ایتالیا و سیستمش مشکل دارم ولی بنظرم حق ایتالیا خیلی بیشتر از اینهاست! خصوصا قدرت اصلی تیم های ایتالیایی تو مرحله حذفیه! آخه کرواسی هم شد تیم؟ Smile فرضا بالا بیاد! شخصیت قهرمانی ندارن که این تیما! Big Grin ما امشب همه لاجوردی هستیم! Smile

(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  مگه ایتالیا افتضاحم بازی می کنه؟ ایتالیا قهرمانه! Big Grin

حتما اشتباهی شده! کجا افتضاح بازی میکنه؟ اصلا کی گفته ۳-۵-۲ پراندلی منسوخ شده؟ Big Grin مدرن ترین سیستم حال حاضر دنیاست! Big Grin

من الان دچار یکی از سخت ترین دوراهی های زندگیم شدم و نمی دونم برای این پست (پست نقل قول شده!) سپاس باید بزنم یا نه! Smile))))
ایتالیا قهرمانه سیستم و مربی بهونه است!
یووه هم امسال ۳-۵-۲ کنته رو بازی می کرد ولی خیلی قشنگ بازی می کرد و با وحودی که اصلا مهاجم نداشت خیلی خوب هم گل زد.

البته تیم ما جلوی کرواسی یکم در حمله ناهمانگ بود مگرنه خیلی خوب بود! نه که من بگما! همه میگن Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: MarkLand , Shiny , Avicenna
ارسال: #۱۷۴
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۵۱ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  ما زدیم سپاس رو!
Smile)) منظورم اون پستی بود که نقل قول کردم! موضع مشخص نبود به نفع ایتالیاست یا ضرر Smile))
البته خودمونم سپاس رو واسه اون پست زدیم Smile)) دیگه اون جمله همه امشب لاجوردی هستیم تحت تاثیر قرارم داد Smile)

سپاس‌گزاری شده توسط: MarkLand , Avicenna
ارسال: #۱۷۵
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  البته تیم ما جلوی کرواسی یکم در حمله ناهمانگ بود مگرنه خیلی خوب بود! نه که من بگما! همه میگن Big Grin
تعریف جدیدی از یکم!
چیزی که ما دیدیم تنها قسمت هماهنگ تیم روی نیمکت بود!
 سپاس‌گزاری شده توسط: Shiny
ارسال: #۱۷۶
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ، توسط Avicenna.)
یورو ۲۰۱۲
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  موضع مشخص نبود به نفع ایتالیاست یا ضرر Smile))

بابا من که فقط تعریف کردم! Smile سیستم مدرن همینه دیگه! البته الان حتی قلعه نوعی هم از این سیستم دل کنده! البته این به معنی منسوخ شدنش که نیست! دفاع سه نفره علم پیاده سازی میخواد که هر کسی نداره! فقط کونته و پراندلی میتونن! Big Grin

(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اون جمله همه امشب لاجوردی هستیم تحت تاثیر قرارم داد Smile)

دیگه بعد از چند تا انتقاد بالاخره باید یک جوری فضا رو تلطیف کرد دیگه! Big Grin
ولی جدی گفتم! حقش بالاتر از این حرفاست! حساب بوفون و پیرلو و... با امثال جاکرینی (نیمکت نشین یوونتوس) جداست! اینا فعلا باید باشن!
ارسال: #۱۷۷
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۴۳ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
ما تو زمین پاسخ همه انتقادها رو میدیم!
تیم ما همه ستارن! مارکیزیو، دروسی، کیه لینی و خیلیای دیگه همه ستاره های آسمان لاجوردی ما هستند Smile))))

سپاس‌گزاری شده توسط: Avicenna , eris229
ارسال: #۱۷۸
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  ما تو زمین پاسخ همه انتقادها رو میدیم!
ما که تو زمین بازیتون با کرواسی یادمونه!
ارسال: #۱۷۹
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۴۸ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
لونا جان اینجا جمله معروف جوجرو آخر پاییز میشمارن جواب میده...!!! :دی

Real education must ultimately be limited to men who insist on knowing, the rest is mere sheep-herding
Erza Pound
ارسال: #۱۸۰
۲۹ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)Shiny نوشته شده توسط:  پست قبلی من هم خطاب به کسایی بود که با روی بورس اومدن یه تیم طرفدارش میشن و با افولش بیخیالش نه هوادارهای واقعی تیم ها. یه هوادار واقعی حتی تو بدترین شرایط هم تیم خودشو دوست داره و طرفدارشه

یه نمونه اش بارسلونا. یه سوال، به نظرتون بارسا چندسال پیش هم این همه طرفدار داشت؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون اگه تو سالهای بعد بارسا به خوبی این چندسال کار نکنه بازهم این همه ادعا میکنن که طرفدار بارسا هستن؟؟؟؟؟

وقتی میشه طرفدار واقعی بود که تیم کشور یا شهرتون باشه! (یا دلیل خاصّ دیگه‌ای)
به خصوص توی تیم‌های باشگاهی وقتی بعد از یه مدت بازیکن‌ها و مربی‌ها تغییر می‌کنن (حتی سبک بازی تیم هم تغییر می‌کنه) به جز اسم باشگاه طرفدار چه چیزی باید بود دقیقاً؟!! Undecided

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) Farid_Feyzi ۵ ۷,۷۸۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: s-taheri
  ارور موقع نصب اس کیو ال ۲۰۱۲ niloofar2016 ۲ ۳,۲۷۶ ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: niloofar2016
  ارور موقع کانکت شدن در sql 2012 niloofar2016 ۳ ۴,۵۷۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: jazana
  SCCM 2012 R2 mhd3 ۰ ۲,۴۳۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mhd3
  رنک کنفرانس Computers & Informatics (ISCI), 2012 IEEE Symposium on Mahsa Rahmani ۱ ۲,۹۷۴ ۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: احسان مومنی
Question مشکل در ورود به SQL server 2012 express pourya14 ۸ ۶,۴۹۶ ۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: pourya14
  تفاوت visual studio 2010 با ۲۰۱۲ hamed_k2 ۶ ۵,۳۳۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Nima Masghadi
  ارائه کرک تست شده برای ویندوز ۸/سرور ۲۰۱۲ Amir V ۱ ۲,۹۱۸ ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: aatwo
  المپیک لندن ۲۰۱۲ agentv ۲۶۷ ۱۱۸,۳۷۷ ۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: LORD0098
  اینترنت سیکوریتی ۲۰۱۲ Premier Homme ۲ ۲,۷۸۹ ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Premier Homme

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close