(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ)elize نوشته شده توسط: خیلی ممنون چه پاسخهای روشمندی چه رتبه خوبی چه معدل جذابی
آقای زرین کلاه وقتی مصاحبتون رو خوندم احساس کردم مغزم خنک شد (انگار یه خمیردندون با طعم نعنا بود )
ممنون خیلی زیاد که اینقدر خوب وکامل راهنماییمون کردی
چه سری چه دمی چه رتبه خوبی
رتبه من نیافته برش داری
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ)nina نوشته شده توسط: (15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ق.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: من با خیلی از تست ها آشنا بودم.من روی ۱۰ درس تسلط داشتم. من اعتقاداتم واسه تست زدن سر جلسه کنکور هم فرق می کنه.من با روشی که واسه تست زدن داشتم در حالی که بعضی تست ها رو که به جواب نرسیده بودم بار سوم می خوندم وقتم تمام شد.
میشه در مورد روشتون واسه تست زدن هم توضیح بدین ؟
سلام دوست من
حتما توضیح خواهم داد. اما عجله نکنید.باید سر فرصت بنویسم واستون.
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: منم یکی از مشکلاتم سنمه.الان ۲۵ سالمه.سربازیم دارم و اگه بخوام یه سال دیگه بخونم میشه ۲۶ و با ارشد و خدمت میشه ۳۰ یعنی دوران جوانی تقریبا تموم میشه.موندم سال دیگه رو بخونم؟ نخونم؟بد جوری فکرم درگیره.
آره، این مشکل بزرگیه. اما امیدی به کارهای دیگه هم نیست. می دونی جواب ارشد رو اگه می دادند موسسه قلم چی ۵ ساعته جواب می داد. اما ببین ما رو چقدر منتظر گذاشتند. اونوقت هم دفترچه رو آماده نکرده بودند.رشته مکانیک رشته مختلف کد یکسان داشت!!!!!!!!!!!
ببین تعداد جوان های دهه ۶۰ خیلی زیاده. سیاست اینه که به هر طریقی اون ها رو از کار دور نگه دارن. یا با پشت کنکور یا حتی با دانشگاه(جوری که اینقدر برن تا دکترا)، یا با سربازی ، حتی مدت زمانی که طول می کشه ببرنت سربازی. فکر نکن این فقط دقدقه خودت تنها هست. ما باید این مشکلات رو خودمون درست کنیم.
اما واسه اونایی که زحمت میکشن همیشه راه هست که بالاتر از بقیه و بدون دردسر از این مسیر ها عبور کنند.من بهتون درس کنکور نمیدم. من می خوام به خود باوری برسید تا آینده رو ما واسه فرزندامون خوب بسازیم.من دیگه باور دارم که من پیروزم.خیلی از شما هم یادتون رفته کی بودید.باید اینقدر بهتون بگم تا بیدار شید.
نوید خان تصمیم تو بگیر هدف تو مشخص کن و با قدرت تمام برو جلو.
مطمئن باش پیروز میشی.
و پیروزی از آن همه ماست.
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط: خیلی خوب بود ممنون
راستی مز مخفف چیه؟؟؟
سلام دوست من ،
مز رو به خاطر حسی که بهش داشتم انتخاب کردم، مراحل درس من باید یه اسم می داشت که واسه خودش احترام بگیره.
مز رو همون جوری که دوستان گفتند از مرحله زمانی گرفتم. اما حسی که ازش می گرفتم درس خوندن با مزه بود.
مثل اینکه دوستان نزدیکم که لطفشون خیلی زیاده گفتند مجید زرین.جالب بود. سپاس بی نهایت ازشون.
اما مهم اینه که یه اسم داشته باشه به سادگی و خوشمزگی مز
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: مجید جون تبریک بسیار ویژه بت می گم.خیلی خوشحال شدم از خبر قبولیت.می دونم که واقعا حقت بود بیای اینجا.
ایشالا مهر تو شریف می بینمت!
بی صبرانه منتظر شیرنی هستم.(خودم میگم چی باشه!!!! ترجیحا همین امروز عصر!!!!!!! :دی)
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط: خیلی خوب بود ممنون
راستی مز مخفف چیه؟؟؟
بچه ها من روش مجید را قبلا کامل ازش پرسیدم.به نظرم یه روش روانشناسی شده هست و مطابق توانایی های مغز طراحی شده.
مجید اون اواخر چند تا کتاب را راحت تو یه روز تمام می کرد.در مورد مز یادمه که "مرحله زمانی" بود ولی ما بهش می گفتیم مز را به خاطر اسمو فامیلت گذاشتی.چون مجید تدریس می کنه و مشاوره می ده خیلی عالی میشه که روشش به نام خودش باشه.به خاطر همین، من روش مز را روش مجید زرین می دونم!!
از دوستای نزدیکم ، امین و شهریار خیلی ممنونم.
این ها دوستان خیلی نزدیکم هستن.امیدوارم تعریف هاشون خالی از جانب داری دوستانه باشه.
در کل دوستشون دارم
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: خیلی مصاحبه انرژی بخش و عالی ای بووود
واقعاً به قول دوستمان مغزم خنک شد !
از همین امروز دست به کار شدم و با این روش برای پایان ترما برنامه ریزی کردم
البته برای پایان ترما خیلی فرصت ام کمتر از این حرفاست :-S
فقط به جای تست سوالای امتحانی سال گذشته رو قرار دادم
و به جای ۷ مرحله ۵ مرحله شد
بعد از امتحانا میام نتیجش رو میگم
موفق باشیییید
سلام دوست من ،
مشتاقانه منتظر نتیجه زیباتون هستم