(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: ممنون خیلی کمک کردید اما به نظر تون مثلا من بیام تو یه هفته زور چپون یه درس رو بخونم اما یادش نگرفته باشم وبرام جا نیافتاده باشه چه فایده ای داره ؟ البته سواله می خوام ببینم شما منظورت از پایه ای خوندن چیه؟ واینکه من هدفم راستش این بود که تو تابستان مثلا اگه برای معماری پوران وراهیان رو در نظر دارم نکات هر دو رو یه جا بنویسم که تو مهر به بعد دوباره نخوام هی از این کتاب سوییچ کنم رو اون کتاب درست می گم یا اشتباه می کنم ؟
درود سارا خانم.
من همه این هایی رو که شما فرمودید تست کردم.ببین من واسه الان شما و دوستان گفتم متوسط یک هفته و حداکثر ۱۰ روز رو روی یه درس بگذار.
شما ۱۳ تا درس داری و اونوقت ۱۳ تا یک هفته میشه ۹۱ روز یعنی سه ماه.
بعدش وارد مز یک می شی و روش رو همین جور دنبال می کنی.
راستش در مورد یک هفته اینو بگم که وقت مناسبی هست. شما واسه کدوم امتحان دانشگاهتون بعد از شروع امتحانات یه هفته وقت داشتید؟ .
در مورد مثال خاص معماری، اینو عرض کنم که لازم نیست ۲ تاشو بخونی. هر دو تاش برگرفته از کتاب های رفرنس و سوالات کنکور هستند. تا وقتی درس دیگه ای وجود داره نباید از یه درس چند کتاب بخونی.معلومه بیشتر یاد میگیری اما این کار یعنی هدر دادن زمان.
زمان خیلی مهمه. اگه من الان می گم هر درس یه هفته ما می خواهیم زمان سود می کنیم.اون موقع می تونی با خیال راحت تر روی مشکلاتت ،روی کتاب های دوم و ... تمرکز کنی واگه نتونی زمان سود کنی خیلی بیشتر از این مورد ها ضرر می کنی.
یه مثال خاص می زنم. وقتی دبیرستان باشی همه یه کتاب رو که می خونی نمره ات میشه ۱۸ یعنی ۹۰ % مطالب رو جواب می دی. اما فرض کن فقط ۸۰% کتاب رو بخونی، نمره ات به طرز عجیبی میاد پایین. چون فکر کردن رو ازت می گیره.چون هر سوالی تو ذهنت نیست و باید فکر کنی رو احساس می کنی مربوط به اون ۲۰ % آخر کتابه که نخوندی.موافقی؟
اگه درسی هم تمام نشد، نشد. کلی تر بخونش تو جزئیاتش کمتر برو.بار دوم تو مراحل بعد که می خونیش می فهمیش و بار سوم و بارهای بعد .
قوی کردن پایه در دروس مختلف یک مورد نسبی است که با توجه به اون هدفی که داری و توانایی که در خودت احساس می کنی باید تلاشت رو بکنی.
شاد باشی
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ)shahram_sharifnia نوشته شده توسط: سلام
چه روش های جالبی برای درس خوندن وجود داره
درود آقا شهرام.
امیدوارم این روش بتونه کمکت کنه
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: تا حدودی فهمیدم چی کار کنم سپاسگزارم.
یه جمله براتون مینویسم یه جمله به شمایی که به من و دوستانتون کمک میکنید خودم خیلی بهش ایمان دارم شاید هم شنیده باشید.
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
درود بر شما باد.
امیدوارم روزی شکوه و عظمت ایران را دوباره بسازیم.
کوروش فقط یک نفر بود اما یک دنیا نام او را به بزرگی و بزرگواری می برد.
ما یک دنیا هستیم با این حال نام ما به بزرگی یاد نمی شود.
زمان تولد فرقی بین من ، تو و کوروش نیست.
بیایید همه کوروش باشیم تا دنیا در دنیا بزرگ و بزرگوار باشیم.
سپاس بی نهایت از شما دوست عزیز
از همه دوستان به خاطر استقبالی که در نظر سنجی ، کامنت ها و لطفی که از خودتون نسبت به من نشان دادید .سپاس گزارم.
دوستی با شما سرمایه بزرگی برای من است.
به امید پیروزی و موفقیت.