(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: اما صفحات man بقدری زیاد و پر شاخ و برگ هستن که اصلا نمی ارزه مگر یه سری از بخش های خیلی خیلی کاربردی
من هم بخشهای کاربردی و مهم را فقط گفتم، نه همه
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: تا زمانی که نیاز به وجود نیاد هیچ تلاشی برای رفع اون نیاز نمیشه
نیازش اینه که، به اندازه کافی کاربر لینوکس داشته باشیم(توی ایران)، به اندازه کافی جنبش نرم افزار یا سیستم عامل های open siurce توی ایران جا افتاده باشه و ...
فکر می کنم نیاز داریم، مشکل به نظر من این است که در پروژه هایی که با پول دولت هست کسی دنبال دردسر نیست (من هنوز مانده ام این پول برای چی سرمایه گذاری می شود!)
زمانی که اسم پروژه ملی لینوکس را من سالها پیش شنیدم پیش خودم تصور می کردم که ابتدایی ترین کاری که توی آن انجام می شود همین کار هست!
ولی الان وقتی از خودم می پرسم دست آورد پروژه هایی مثل لینوکس شریف چه چیزی بوده پاسخی برای موفقیت آمیز بودن آن پیدا نمی کنم! شایید کاربردی یا ارزشی داشته باشد که من بی اطلاع هستم!؟
بخش خصوصی هم چون $$ مستقیم توش نیست وارد نشده است.
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: به همان دلیلی که به زبانهای دیگه ترجمه شده است.
خوب دلیل این کار چیه؟ بگید چون من نمیدونم
خوب به نظر من اولین قدم برای بومی سازی و گسترش کاربرد همین هست. خیلی از افراد وقتی دسترسی فارسی وجود داشته باشد به سمت آن می روند.