من خودم همه جوره پایه رباتیک هستم و البته بیشتر هوشش رو دوست دارم چون به نظرم دنیای خیلی وسیع تری داره و اونجاست که میشه تا بینهایت خیال کرد! (عملی شدنش بماند
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
)
در مورد پشت کوه هم موافق نیستم ، شده بچه های این رشته خودشون یک انجمنی انسیتویی چیزی ، که فعال و مجهز باشه راه بندازن نباید بذارن که این رشته رو زمین بمونه و کسایی که علاقه دارند به این رشته به خاطر اینطور مسائل صرف نظر کنن از ورد بهش و یا فارق التحصیلای این رشته دوباره برن سر یک کار نامربوط دیگه!
چون به نظرم هرکاری جز طراحی و ساخت ربات و یا حداقل پیاده سازی هر سیستمی که روش کار کردن روی یک ربات ، واسه بچه های این رشته نامربوطه و آرزوهاشونم انگار رو هوا میمونه!
در مورد ملل خارجه هم ، من خودم اتفاقا چند ماه دنبال مهاجرت بودم و واسه تافل هم داشتم میخوندم و لیست دانشگاه هایی که یه ربطی به رباتیک داشت رو هم درآورده بودم اما یه مشکلی هم که توی این رابطه وجود داره ، این رشته جزو رشته های توی اون قانون اخطار امریکا هستش که خیلی واسه ورود سخت میگیرن انگار و مخصوصا ایرانی باشی و ...........!
واسه همین تصمیم گرفتم آرزوهام رو خودم بسازم تو مملکتم(!!!)
این اون لیست :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این دانشگاه هارم یافته بودم تو این زمینه :
University of Pennsylvania in Philadelphia
Worcester Polytechnic Institute in Massachusetts
University of Georgia
University of Southern California
Washington University in St. Louis
Carnegie Mellon university
Princeton University