(۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: آقا لطفا به من یه سریال توپ در حد LOST واسه پیش عید معرفی کنید که برم ببینم! تا بعد برسیم به خود عید!
خیلی خسته شدم دیگه، از اون طرف اون کنکور، بعد از کنکورم که بازم این کتابای لعنتی! و تازه از همه مهمتر وظیفه خطیر رنگ آمیزی در و دیوار خونه! یه سریالی باشه که شبی یه قسمت ببینم حداقل!! البته سریال خورهاش میدونن که این فقط یه حرفه! مگه میشه یه سریال رو شروع کرد و تا صبح تند تند قسمتهای بعدی رو Play نکرد؟
Lost رو برادرم دید بمن توصیه کرد نبین عمرتو هدر نده منم ندیدم
(بالا دیدم نوشتید ثابت کنید lost قشنگتره.یه وقت توهین نشه این حرفی که زدم؟هرکس یه سلیقه ای داره و محترمه. چون تقریبا من و برادرم شبیه همیم برای همین به توصیه ش گوش کردم)
۲۴ رو ندیدم شنیدم قشنگه. در مورد ۲۴ ساعت قبل از یه اتفاقیه. سیاسی امریکایی
prison break رو خیلی دوس داشتم اولین سریالی بود که دیدم. در مورد فرار از زندان و افراد زندانیه که یکیشون خیلی دوس داشتنیه. Tea Bag
Game Of Thrones رو هنوز ندیدم ولی بم برادرم گفت نصفه عمرت بر فناست حتما ببین
خودم فعلا suits میبینم. در مورد وکلا هست. آدمهای به شدت باهوش که دور هم جمع شدن و کاراکترهای فیلم هستن.
house of cards رو دیدم خیلی عالی بود خوشم اومد. کوین اسپیسی عالی بازی میکنه. هنوز فصل بعدیش نیومده. در مورد سیاست و... در واشنگتن مدرن!البته بیشتر همون سیاسیه.در مورد کاخ سفید و....
black mirror هر فصلش سه قسمته ولی خیلی دوس داشتمش.بعضی قسمتهاش واقعا خیلی قشنگه. در مورد پیشرفت آینده تو زمینه های کامپیوتری و اتفاقات زندگی آدمها
sherlock که دو فصل اول و فصل ۳ فقط قسمت اولشو دیدم ولی خیلی خوبه خیلی.بندیکت کامبربچ رو از اینجا شناختم بازیگریش محشره. شرلوک هلمز مدرن. فیلمش انگلیسیه. هنوزم ساختش ادامه داره هنوز قسمتای جدید نیومده
extant فعلا یه فصلش اومده خوبه بد نیست. در مورد آینده ی هوش مصنوعی و فضا و ....
breaking bad به جرات میتونم بگم یکی از بهترین سریالهایی بود که دیدم. یعنی عالی!همه دیدن!فوق العاده س. اجتماعی، خانوادگی و... اصن همه چی رو داره. در مورد مواد مخدره
fringe یادم نیست چند فصل بود. ولی عالی بود علمی(و حالا تخیلی البته نه لزوما) در مورد جهان های موازی و ... . یه جور خیلی قشنگی علمی بود انگار نظریه های اثبات نشده رو به تصویر میکشید. زیرنویسشم که کلی اطلاعات علمی میداد. نویسنده ش J J Abrams بود.
فیلم و سریال تقریبا زیاد دیدم حالا اگه چیزی از قلم افتاد شما ببخش
خودمم فیلمی دوست دارم که حرفی برای گفتن داشته باشه و یه چی یاد بده
دوستان کسی میدونه زیرنویس گلدن گلوب امسال رو از کجا میتونم پیدا کنم؟بعضی قسمتاشو متوجه نمیشم
خیلی هم گشتم زیرنویس نیافتم. اسکار هم که ۱شنبه ست ببینیم زیرنویسش کی میاد