(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینکه میگن لینوکس ویروس نداره منظور این نیست که ویروس های ویندوز در لینوکس اجرا نمیشن بلکه منظور اینه که تعداد malware های لینوکس خیلی کمتر از ویندوزه.
بله من هم منظورم همینه.
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: منم نگفتم منظور اینه.گفتم شاید منظور این دوستمون و بعضی افراد دیگه اینه
بله دوست عزیز بنده منظورم از ویروس نداشتن لینوکس اینه که مثلا ویروسی واسه لینوکس وجود نداشته باشه یا تعدادشون کم باشه .
من اینجا لینکی رو قرار دادم که در مورد ویروسی نشدن لینوکس صحبت کردن ولی این قسمت ها رو خوب متوجه نمیشم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لینوکس طوری طراحی شده که تقریباً همه فایلهای حیاتی سیستم و فایلهای اجرایی اصلی در اختیار کاربر روت، (root) که بالاترین سطح دسترسی را دارد است و کاربر عادی فقط قادر به اجرای آنهاست.
در ویندوز، فایلهای دانلود شده بصورت پیشفرض قابل اجرا هستند، چه شما به آنها اجازه اجرایی شدن بدهید چه ندهید. ولی در لینوکس فایلهای دانلود شده بصورت پیشفرض قابلیت اجرایی ندارند
لینوکس برای اجرایی کردن فایلها وابسته به پسوند فایل نیست (مثل exe در ویندوز) پس تغییر دادن پسوند فایل آن را قابل اجرا نمیکند.
اینا رو خوب متوجه نمیشم البته منظورم اینه که در حد معمولی میدونم منظور این جملات چیه.ولی میخواستم با نحوه ی عملکرد ویروس آشنا بشم تا دقیق متوجه بشم چرا لینوکس به این راحتیا ویروسی نمیشه.
البته خوندن این لینک هم خالی از لطف نیست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این لینک پایین هم مرحله به مرحله در مورد اجرا شدن ویروس توضیح داده.
اگه از دوستان کسی هست که کامل متوجه میشه تا در مورد سه مرحله ای که ویروس اجرا میشه بحث کنیم.