دوستان کسی NS3 رو نصب کرده؟ من توی نصب به مشکل خوردم . کسی میتونه کمک کنه ؟ NS2 به راحتی روی Cygwin در ویندوز ۷ قابل نصب و اجراست . لطفاً راهنمایی کنید
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)meghdad نوشته شده توسط: (14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: لطفا اگر کسی فایل های آموزشی راجب این نرم افزار داره اینجا بذاره.ممنون.
واسه آموزش این نرم افزار یک کتاب فارسی هست :
راهنمای جامع نرم افزار شبه ساز NS-2
انتشارات ناقوس
قیمت : ۷۰۰۰ تومان
دوست عزیز لطفاً این کتاب رو پیشنهاد نده. هیچ نکته مثبتی نداره و نمیتونه کمکی به بچه ها بکنه . من خریدم پشیمونم . استادم دید انداختش روی میز و گفت جز ترجمه نصفه و نیمه چیزی نیست . اگر کسی خواست من رایگان کتاب رو براش میفرستم . اما حبف پوله
دوستان عزیز این هم چند تا لینک به درد بخور در نصب و راه اندازی NS در ویندوز
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.