(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ)یاقوت سرخ نوشته شده توسط: نمی دونم ما هر چی تاپیک می ذاریم بر عکس اش می شه!!! این تاپیک رو زدم که سیستم مقبولیت و نمره منفی ور داشته بشه نه اینکه کاربران محترم بیان کسب مقبولیت کنند!!!
من نظرات شما رو خوندم
کاملا با حرف های شما موافقم.این مشکلات در برخی از پست ها به چشم می یاد
ولی دکتر یه حرف قشنگ زدن
"در بلند مدت مقبولیتها به سمت واقعی شدن حرکت میکنن. "
این همون چیزی هست که اساس طراحی الگوریتم بر اون بنا شده.کلیه مباحث سرشکنی و مرتبه زمانی و ... از این قانون پیروی میکنه.من معتقدم این قانون برای سیستم مقبولیت هم حاکمه.چون همیشه حق به حقدار میرسه و شکی درش نیست.
نمونه بارز اون همین کسب مقبولیتی هست که دوستمون داره جمع می کنه
این بنده خدا یه خاطره گفت و بعد ما اومدیم یه مشکل اجتماعی که همه با اون درگیریم رو مطرح کردیم.نتیجش این شد که دوستمون با شروع کارش در مانشت با کلی منفی مواجه بشه.
حالا تو این پست تمام اون منفی هایی که شاید ناعادلانه بهش داده شده بود به مثبت تبدیل شد.
تو این پست هم یه سری بحث شده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من راهکارم اینه که همیشه عادلانه منفی یا مثبت بدیم و این حق رو به همه بدیم که نظرشون رو بگن هر چند خلاف انتظار ما باشه.یه چیز دیگه هم این که توی مانشت به این بزرگی بایدم انتظار تفاوت نظرات داشت.پس سعی کنیم با دلیل و منطق مثبت یا منفی بدیم و هرگز پیرو نظرات دیگران یا جو حاکم در پست نباشیم.
و در پایان گل تر و مهربون تر از این بچه های مانشت هیچ کجا پیدا نمیشه.