(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بچهها چند تا چیز رو باید همیشه در نظر داشته باشید:
۱. فلسفه وجودی مانشت چیه؟ اینجا دور هم جمع میشیم که چی بگیم و چی بشنویم؟ آیا قراره مانشت جایی برای طرح مباحث مذهبی و پاسخ به شبهات باشه؟
۲. حد و حدود انجمن کجاست؟ چرا مانشت در مقابل برخی موارد موضع نمیگیره اما نسبت به برخی مسایل حساس هست؟
ببینید، ما اینجا قصد ایراد مباحث عمیق دینی رو هیچگاه نداشتیم و از عهده هیچ کدوم از ما هم نه مدیریت و نه پاسخگویی به این سوالات امکانپذیر نیست، تنها در موارد محدودی که منافاتی با اعتقادات، قوانین کشور و عرف جامعه نداشته باشه اجازه طرح مسائل رو میدیم. در واقع دید ما نسبت به مسائل غیر درسی و غیر علمی دیدی مثبت انگارانه است. حداقلش من یکی برای عاقبت خودم میترسم. وقتی که نمیدونم حرفی که زده میشه درسته و یا غلط خیلی دوست ندارم مروجش باشم.
البته این حرف من توهین به کسی نیست، ما فرضمون بر اینه که اعتقاداتی که در جامعه رایج هست درسته و با یه درجه آزادی مختصر اجازه بحث توش رو میدیم. اما وقتی فاصله بگیره یه خرده حساس میشیم.
باز هم تاکید میکنم که خطوط رو رعایت کنیم. البته بودن چنین بحثهایی خیلی خوب و سازنده است (و یا برعکس) اما از دامنه مانشت خیلی اونورتر میره. چیزی در حد آلپ و اینهاست!!!
یکی از فقها حرف قشنگی میزد....
میگفت وقتی یک جوون داره کفر میگه اجازه بدیم بگه خالی شه یعد تک تکشو براش توضیح بدیم و نقض کنیم...
هیچ فردی هم با یک بار کفر گفتن کافر نشده....لااقل اونجوری عقاید خودشو میگه...جواب میگیره...دیگه تو ذهن خودش دچار تناقض نمیشه...
ما اینجا سوال شرعی جواب نمیدیم که....
هر کسی نظر خودشو میگه....
و هیچ فردی حکمی صادر نکرده...
گمان نمیکنم ایجاد بستری برای بیان عقاید دیگران مشکلی برای شما داشته باشه...
فرض هم که در این مورد احساس خطر میکنید میتونین از عالمان این زمینه سوال بفرمائید....
از طرفی هم، اگر اسم مانشت رو میذارین سایت تخصصی کامپیوتر،خیلی خب....پس نصف تاپیک های موجودو حذف کنید و فقط و فقط به تخصصمون بپردازیم....و بحث آزاد و مذهبی هم نداشته باشیم..