بامدادی که تفاوت نکند لیل و نهار
فردا صبحه یادتون نره!
سال ۹۰ هم خیلی زود گذشت با همه سختیها و کلنجارهاش ، خوبیها و بدیهایی که در صفحه این سال زندگیمون نوشته شد.
خبرهای خوبی که شنیدیم و شاد شدیم و خدای ناکرده خبرهای بدی که ناراحتمون کرد.
تلاشهایی که کردیم و به ثمر نشست یا انتظار به نتیجه رسیدنشون را داریم و تلاشهایی که کردیم و به نتیجه نرسید و فقط به تجربه مون افزود.
تا چند ساعت دیگه یکسال جدید در انتظار ماست.
در ابتدای سال خدا را شکر کنیم بابت سلامتی و همه نعمتهایی که بهمون داده که گاهی غافلیم و یادمون نمیاد، همه جاهایی که دستمون را گرفته و ندیدیم و موفقیتها را بحساب خودمون گذاشتیم و همه جاهایی که موفق نشدیم و یا تلاشمون کافی نبوده و یا مصلحت ما با خواسته مون تفاوت داشته و در هر حال راضی هستیم به رضای او.
اگه حالمون بد جور گرفته است و خاطره بعضی چیزا از ذهنمون نمیره: دست دعا بلند کنیم و از گرداننده دلها و تدبیر کننده اسمانها و زمین بخواهیم حالمون را در اول سال نو به بهترین حالها تغییر بده.
اگه موفق شده ایم بار دیگه برای رفتن پله های بالاتر عزممون را جزم کنیم و اگه خدای ناکرده شکست خورده ایم همه نا امیدیها و خاطرات بد و نشدنهارا در سال ۹۰ بگذاریم و این بار برای رسیدن بموفقیت خیز بلندتری بگیریم.
هر چی "نمیشه" و "غیر ممکنه" و.... در کوله بارمون هست خالی کنیم و بگذاریم در انتهای جاده سال ۹۰ . فقط تجربه ها را جا نگذاریم و هر روز نگاهشون کنیم. تجربه هایی که اگرچه تلخند ولی روزی برای نسل بعد با خنده تعریف خواهیم کرد.
برای همه دوستان خوبم در مانشت ، همه اونهایی که در سال گذشته بمن لطف داشتند ،آقای دکتر تنهایی، مدیران و اعضای خوب مانشت آرزوی سلامتی و بهروزی در سال جدید را دارم.
برای همه دوستان خوبی که احتمالا" با هم مشکلاتی داشتیم و البته گذشته و تمام شده ازشون طلب گذشت و کنار گذاشتن کدورتها را در سال جدید دارم. بخصوص اونهایی که علیرغم عذرخواهی میدونم هنوز ته دلشون یه چیزایی مونده و دلم میخواست میتونستم حضوری ببینمشون و رو در رو ازشون درخواست گذشت کنم. . اگه بخوام اسم ببرم زیاد نیستند ولی نمیبرم.
امیدوارم سال جدید واسه همه تون سال بهروزی و شادکامی و سلامتی باشه.
من را هم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید.
در پناه حق
شاد و پیروز باشید